Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem a többi "csapat" úgy áll, hogy felhúztam 2 electro% + 2 havoc% echo-t 10-15-ös szintre meg egy pár extra ATK% 1 costot, aztán Encoreról lopom a többi darabot és cserélgetem őket tower próbálkozások között
Arra voltak csak jók egyenlőre, hogy a permanens (könnyebb) challengeket megcsináltam már mindkét oldalt (24/24 doritos). A kéthetente resetelő módban 12/30 doritosom van csak. Tegnap nagyon próbálkozgattam, optimalizáltam a rotációmat swap cancel-ekkel, de nem sikerült többet kisajtolni belőle, muszáj várnom az upgradekre. Encore pont meg van szivatva a tűz ellenállású enemykkel, pedig ő van a legjobban felhúzva, a félkész többi csapat pedig közelébe se ér.
Amit a tower próbálkozások közben észrevettem idegesítő dolog, hogy az auto targeting förtelmes szokott lenni néha, néha random elugranak a literálisan előttem álló enemyktől a karakterek a semmi közepére.
Resonance tower 2-es floorjáról a legjobb próbálkozásom talán ez. 20 sec kéne még, rövidtávon talán ha Verinán több ER% lenne, és többet dodgeolnék akkor lehet összejönne. A videó alapján úgy látom kb feleannyit sebzek a farkasok meg a megagyík ellen (fusion resistance miatt). Meg talán a swap canceleken tudnék még egy picit optimalizálni, az a baj hogy Encore-ra ha az összes lehetséges bufft rá akarom pakolni akkor kicsit hosszú a setup (Verina outro skill + healing szett bónusz + midair atk bónusz -> Sanhua Heron echo + cloud szett + outro skill bónusz, de előtte még be kell ékelni Encore-nak egy Inferno echo bónuszt, utána pedig a molten rift szett bónuszát skill elnyomása után).
Most ahogy ezt leírtam eszembe jutott még egy optimalizáció, Encore resonance skilljét elnyomhatnám valahogy Sanhua setupja közben, hogy megkapja a szett bónuszt és azt a pár másodpercet megtakarítsam, azt is lehet swap cancelezni. Csak az a baj, hogy Inferno-t is swap cancelezni kell, annak is hosszú az animációja, nem tudom hova férne be.
Szerk.: youtube jó automatikus thumbnailt választott
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest