Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01

veterán

válasz Renok #7 üzenetére

Nekem a többi "csapat" úgy áll, hogy felhúztam 2 electro% + 2 havoc% echo-t 10-15-ös szintre meg egy pár extra ATK% 1 costot, aztán Encoreról lopom a többi darabot és cserélgetem őket tower próbálkozások között :DDD Arra voltak csak jók egyenlőre, hogy a permanens (könnyebb) challengeket megcsináltam már mindkét oldalt (24/24 doritos). A kéthetente resetelő módban 12/30 doritosom van csak. Tegnap nagyon próbálkozgattam, optimalizáltam a rotációmat swap cancel-ekkel, de nem sikerült többet kisajtolni belőle, muszáj várnom az upgradekre. Encore pont meg van szivatva a tűz ellenállású enemykkel, pedig ő van a legjobban felhúzva, a félkész többi csapat pedig közelébe se ér.

Amit a tower próbálkozások közben észrevettem idegesítő dolog, hogy az auto targeting förtelmes szokott lenni néha, néha random elugranak a literálisan előttem álló enemyktől a karakterek a semmi közepére.

Resonance tower 2-es floorjáról a legjobb próbálkozásom talán ez. 20 sec kéne még, rövidtávon talán ha Verinán több ER% lenne, és többet dodgeolnék akkor lehet összejönne. A videó alapján úgy látom kb feleannyit sebzek a farkasok meg a megagyík ellen (fusion resistance miatt). Meg talán a swap canceleken tudnék még egy picit optimalizálni, az a baj hogy Encore-ra ha az összes lehetséges bufft rá akarom pakolni akkor kicsit hosszú a setup (Verina outro skill + healing szett bónusz + midair atk bónusz -> Sanhua Heron echo + cloud szett + outro skill bónusz, de előtte még be kell ékelni Encore-nak egy Inferno echo bónuszt, utána pedig a molten rift szett bónuszát skill elnyomása után).

Most ahogy ezt leírtam eszembe jutott még egy optimalizáció, Encore resonance skilljét elnyomhatnám valahogy Sanhua setupja közben, hogy megkapja a szett bónuszt és azt a pár másodpercet megtakarítsam, azt is lehet swap cancelezni. Csak az a baj, hogy Inferno-t is swap cancelezni kell, annak is hosszú az animációja, nem tudom hova férne be.

Szerk.: youtube jó automatikus thumbnailt választott :)) :DD

Új hozzászólás Aktív témák