Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Korrekció az egyik hírrel kapcsolatban: tacet field-ek rewardja változatlan marad, eventeken fognak több echo materialt adni
Kínai posztjukon írták ezt, az angolra fordítás közben elveszett ez az információ.Ja a jutalmakat én is néztem, nem tudom hogy azért kevesebb mert most launch volt aztán mindenfélét hozzád vágtak amúgy is, vagy hosszú távon is ilyen maradt volna. Elég szörnyű lett volna ha ez így marad. Egyébként az ugrálós eventtel lehettek volna kicsit kreatívabbak, annyira jó a movement a játékban, érdekesebb pályákat is fel lehetett volna állítani annál hogy grapple ide oda.
Jah, most fogytam ki arany tunerből egyébként, jól jönne ha a lilákat be tudnám olvasztani aranyba. Múlt héten farmolt echo xp-t ma toltam bele echokba (heti BP küldetés miatt tartogattam), úgy csináltam hogy csak 10-es szintre húztam, az első két substatot unlockoltam és ha nem volt közük crit, akkor beolvasztottam a következő darabba.
Pikpakk elfogyott a maradék 4-500 arany tunerem (de legalább lett egy pár jó új echom). Echo XP-ből maradt még viszonylag sok, úgyhogy ez eléggé el van cseszve.
Azzal lesz itt a baj hogy nem arányos a tunerek használata az echo-ba tolt XP-vel (ugyanannyi tunert használsz 0-10 és 15-25 között, de utóbbinál sokkal több echo XP-t) és beolvasztás után sokkal kevesebb tuner jár vissza echo XP-hez képest (80% echo xp, 30% tuner).
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gitáros topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kínai posztjukon írták ezt, az angolra fordítás közben elveszett ez az információ.