Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01

veterán

válasz Renok #14 üzenetére

Korrekció az egyik hírrel kapcsolatban: tacet field-ek rewardja változatlan marad, eventeken fognak több echo materialt adni :( Kínai posztjukon írták ezt, az angolra fordítás közben elveszett ez az információ.

Ja a jutalmakat én is néztem, nem tudom hogy azért kevesebb mert most launch volt aztán mindenfélét hozzád vágtak amúgy is, vagy hosszú távon is ilyen maradt volna. Elég szörnyű lett volna ha ez így marad. Egyébként az ugrálós eventtel lehettek volna kicsit kreatívabbak, annyira jó a movement a játékban, érdekesebb pályákat is fel lehetett volna állítani annál hogy grapple ide oda.

Jah, most fogytam ki arany tunerből egyébként, jól jönne ha a lilákat be tudnám olvasztani aranyba. Múlt héten farmolt echo xp-t ma toltam bele echokba (heti BP küldetés miatt tartogattam), úgy csináltam hogy csak 10-es szintre húztam, az első két substatot unlockoltam és ha nem volt közük crit, akkor beolvasztottam a következő darabba.

Pikpakk elfogyott a maradék 4-500 arany tunerem (de legalább lett egy pár jó új echom). Echo XP-ből maradt még viszonylag sok, úgyhogy ez eléggé el van cseszve.

Azzal lesz itt a baj hogy nem arányos a tunerek használata az echo-ba tolt XP-vel (ugyanannyi tunert használsz 0-10 és 15-25 között, de utóbbinál sokkal több echo XP-t) és beolvasztás után sokkal kevesebb tuner jár vissza echo XP-hez képest (80% echo xp, 30% tuner).

Új hozzászólás Aktív témák