Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka950604
csendes tag
Hali, wrf610n-em van es az a problema hogy diginet500as csomag van , de a router csak 130mbst add le . Router nelkul meg van az 500+ is, valami otlet?
-
Tompie
őstag
Úgy érzem ennyi volt a történet, este még jó volt a router reggelre már nincs net csak a bekapcsolást jelző "ikon" villog semmi más nem, ki-be kapcsolás sem segít. Úgy érzem innen már nincs visszaút eljött a csere ideje.
-
Tompie
őstag
Hali!
Hiába a tápegység csere szakadozik a net, eldobja majd újracsatlakozik.
Tapasztalt vki ilyet? Valami megoldás? Valahol ezt meg tudom nézetni szervizben? Lehet csak vmi kondi hiba passz. Már úgy hozzámnőtt ez a router nem szívesen cserélném le
Köszönöm -
Rammm
csendes tag
-
DDaniel
tag
Ha már így pörög ez a topik
, hadd kérdezzem meg, ti win7 vagy nagyobb alól be tudtok lépni az admin felületre? Átállítottam https-re, azóta "Secure connection failed" meg hasonló certificate bajai voltak. Win xp alól tudok csak belépni, ami nem túl kényelmes... Szóval ha tudtok valami trükköt, szóljatok
Köszi!
-
zex
aktív tag
Tudom nem épp friss a bejegyzés amire reagálok, de hátha még valakinek jól jöhet az infó...
12V 2A-es táp kell neki. Én egy ilyet rendeltem:
EU Plug Adapter AC 100-240V To DC 12V 2A Power Supply For 3528 5050 Strip LED
és tökéletesen működik vele...
-
^Clown
addikt
Nem tudok ilyesmiről, de más megoldás is járható: most nincs előttem, úgyhogy nézd meg a tápon, milyen feszültséget és áramerősséget tol ki magából. Nem reménytelen, hogy kapsz hozzá univerzális tápot. Végső esetben a csatlakozót is át lehet forrasztani, nem egy megoldhatatlan feladat.
-
DDaniel
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy melyik cég a hivatalos Linksys szerviz? Úgy néz ki, behalt a tápja a 610N-emnek.
Köszi előre is! -
zex
aktív tag
Sziasztok!
Kedvenc routeremel az a gond, hogy pingelésre nagyon változóan válaszol! Belső vezetékes hálózatról tesztelve is van hogy <1ms, de akár több ezer ms is lehet.
Korábban DD-WRT FW volt rajta, de visszatettem az eredetit is, és sajna azzal is ezt csinálja...
Szétszedve még nem volt. Szerintetek van esély a javítására?
Lehet hogy csak kondi pukkant ki benne, vagy valami ilyesmi?
Köszi a segítséget!
-
Rammm
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is a gyári FW-re lenne szükségem a WRT610n v1-hez.
Sajnos az összes guglis link a Linksys-hez vezet
Ha meglenne valakinek, azt nagyon megköszönném!Előre is köszönöm!
-
SoLo83
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy vissza tegyem a gyári fw t a routerre?
Openwrt volt rajta, de valami miatt annyira meghalt, hogy tftp-n keresztül sem megy fel az új.. áttolás után a package 100% osan átmegy mégis errort kapok.
Megpróbálnám a gyárit feltenni, hátha azt jobban megenné, valaki tud segíteni a gyár fw ben?
Honnan tudnám megszerezni a v1 hez? Nagyon köszönöm!
(Kérlek a googlet ne említsd, már túl vagyunk pár napon... -
Geryson
addikt
Mesterek!
Nekem egy WRT160NL-em van, de sajnos annak nincs topikja. Ellenben amiben a 2 router úgy látom hasonlít, hogy van rajta USB.
A kérdésem rettentően egyszerű. Megoldható az, hogy ezt az USB-t (illetve az erre csatlakoztatott HD-t) egy olyan tárhelyként üzemeltessem, hogy az utána egy központi tárhely legyen és minden a hálózaton fent lévő gép lássa? Vagy ezek az USB azért nem erre vannak?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Linksys EA3500-nek nincs topicja?
Már van: [link]
-
Tompie
őstag
A következő külső HDD-k közül melyik használható hatékonyabban hálózatban úgy, hogy a WIFI-n keresztül csatlakozó eszközök is tudják használni (másolni rá, illetve másolni onnan).
1. USB-re csatlakoztatva.
Ezt gondolom csak Tamotoval kezelné rendesen, mivel ugye csak az tud NTFS-t kezelni, így csak az birkózna meg a DVD iso fileokkal.2. LAN-ra csatlakoztatva.
Ez vezetékkel kötve az egyik LAN portra.Mind a két megoldás kivitelezhető? Másolási sebességek milyenek lennének?
Köszönöm
-
cyber86
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy a Channel Width nél mi a különbség a 20 mhz és a 40 között?
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Rendelkezem én is egy WRT610N-es V1-es routerrel. Szeretném torrentezésre is használni, hogy ne a gép mennyen. Milyen fw.-t kellene feltennem?
Razermazer 385-ös hsz.-ban található jó lenne? Ha igen, valaki le tudná írni, hogy hogyan kell tftp-vel feltenni? Ebben nagyon nem vagyok otthon, de kísérletező kedvű vagyok! -
cyber86
őstag
Már nincs gari rá. De mondjuk nem értem miért döglik be a wifi és miért nem az egész akkor? kábelen keresztül tök jól megy minden csak a wifi döglik be rajta
mondjuk csináltam rajta 1 kis beállítást és tesztelgetem hátha most jó lesz. Ja meg most jut eszembe, hogy újra volt indítva a router amikor nem volt jó a wifi kb 2 percig jó volt vagy még annyi se és már megint nem ment wifi.
-
cyber86
őstag
már próbáltam mindent. csatornát váltottam, több laptopon is próbáltam. lehet, hogy túlmelegszik a wifi része, mert egy mini szerver van a routerre kötve és úgy vettem észre, hogy mintha azóta csinálná ezt, bár már elötte is kezdte, de akkor nem annyira és mindig estefele, amikor terhelve van a miniszerver, de az az érdekes, hogy a többi gép ami kábelen megy, meg semmi gond, szal nem értem mi lehet a gond a wifivel
-
^Clown
addikt
Más eszközzel is tesztelted? Próbálj meg csatornát váltani (megfelelő programmal meg tudod nézni, hogy a környéken milyen csatornán szórnak a routerek), teszted többféle eszközzel (laptop, telefon stb.). Ha a csatornaváltás után is csinálja, akkor majd kitalálunk valamit
-
cyber86
őstag
üdv. olyan problémám lenne, hogy időközönként a routeren meghülyül a wifi és olyankor vagy belassul vagy megszakad a wifi kapcsolat és pár percre jön csak vissza, és hiába indítom újra, akkor is csinálja. ezt a hibát nem rég kezdte el és már firmwaret is frissítettem rajta. mi lehet a gond??
(linksys WRT610N ver.2)
-
Zorari
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni...
WRT54GH routerrel csatlakoztatnám az Ipadot, látják egymást, adatátvitel viszont nincs. (semmit nem tölt be, konkrét hibaüzenet, hogy nem kapcsolódk az internetre) mindezt úgy, hogy router progija látja az élő csatlakozást, Ipad is látja a hálózatot, simán csatlakozom, él a wifi-jel..de adat nem jön.
Köszi!
Réka -
MrTwister
őstag
válasz
pH03N1xM #389 üzenetére
Jól látom, hogy ez a TomatoUSB felmegy a WRT320N-re is?(nekem ilyenem van)Persze tudom, hogy mivel nincs USB, így nincs NAS funkció meg printserver, de ez nem izgat. Régen a WRT54GL-emen Tomato ment és nagyon szerettem, akkor erre is felrakhatom nyugodtan ugye? Ez ugyanaz a Tomato csak kompatibilissá lett téve az új routerekre is?
-
Tompie
őstag
Egy gyors kérdés, Firmware frissítés elôtt, hogy tudom a most fent lévô Firmware-t lementeni?
Köszönöm! -
Tompie
őstag
Még csak most látom jelent meg az enyémtől (Firmware Version: 2.00.00 B05) újabb gyári Firmware (Ver.2.00.01.15).
[link] -
pH03N1xM
tag
válasz
Razermazer #385 üzenetére
Igen, en is csak V1-re lattam (ezert nem is probaltam, nekem csak V2 van). TFT upgrade nem kaland, siman egy parancs ott is gondolom, ne? Openwrt biztos, hogy nem olyan nyugos, mint a dd-wrt. (el nem birom kepzelni, hogy a dd-wrt-t normalis fejlesztok csinaljak...)
-
Razermazer
őstag
válasz
pH03N1xM #384 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Viszont kutatásaim közben egy ilyet találtamlehetséges hogy a v1-re írtak open wrt-t? mert úgy tünik Viszon evvel kapcsolatban megint csak kérnék segítséget, hogy hogy kell feltenni ez a tftp-nekem kicsit kínai beágyazott linux rejtelmei, vagy felmegy webes felületen is? ahogy a ddwrt?. Ugyanúgy hardresetek meg 5 perc várakozás?. Ezt még megköszönném ha tudnál vele kapcsolatban tanácsot adni.
-
pH03N1xM
tag
válasz
Razermazer #383 üzenetére
3700 nem rossz, openwrtvel szerintem hasznalhato is. En szubjektive tomato parti vagyok (a fejlesztovel jo kapcsolatom van, igaz az egyik openwrt fejlesztorol is elmondhatom ezt
- ezert maradok a 610N V2-nel. DD-WRT szerintem iszonyu mindenhol, meg a wrt54 szerian is sok nyugom volt vele.
Ha komolyabb celra kell, akkor mikrotik a legjobb alternativa (felprofi es profi felhasznalasra). -
Razermazer
őstag
válasz
pH03N1xM #382 üzenetére
Na ezt nem tudtam, a hajamat téptem akkor indokolatlanul, inkább kérdeztem volna meg így megmentettem volna magam a kellemetlenségtől. Köszönöm a gyors választ, akkor én ezt elfelejtem meg a routert is. Azt hiszem 3700-ra van openwrt mintha úgy olvastam volna a topikjában az lesz.
Esetleg tudnál nekem mondani egy jó egybe router modem kombot mert ilyet keresek, tudom ez nem az a topik, de nagyon tájékozott vagy ilyen téren azt már látom.
-
pH03N1xM
tag
válasz
Razermazer #381 üzenetére
DD-WRT szerintem 610N-en egy ipari hulladek. Bazilassu (par perc boot), minden beallitas valtoztatas utan 1-2 perc mire eletre kel a hw. Szerintem hulladek, noha nalam betonstabil volt, ezeket leszamitva. (V2-n). En orulok, hogy nem kell hasznalnom, szerintem meltatlan ezekhez az eszkozokhoz a dd-wrt mukodese. Sajnos V1-re meg mindig nincs tomatousb, szoval vagy dd-wrt/gyari vagy routercsere. (en tomatousb miatt nem cserelem a V2-met semmire egy joideig, az biztos)
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
A ddwrt-vel kapcsolatban lenne kérdésem ez ilyen gáz? mivel a mai napom ráment, és semmilyen eredményt nem értem el vele. Gyönyörűen felmegy ahogy kell hard resetekkel 5 perces várással ez dd-wrt.v24_mega_generic.bin olvastam hogy bele kell írni a 610n-t, de hova a wrt után vagy a végére, mert nem tudja értelmezni állítólag. Lényeg ez felmegy bejelentkezek állítom az adsl csatlakozást, és fagyás se kép se hang késssz
. De bármit állítok egy idő után ha mentésre nyomok, fagy vége. Ki se tud menni a netre aztán már a router menü sem jön be. Tehát tényleg ilyen nehéz kenyér vagy én vagyok béna? tudok angolul, mindent lefordítottam, úgy csináltam ahogy leírták. Ha a gyári szemetet visszateszem minden megy mint a kisangyal azonnal. Rosszat teszek fel az enyémhez? pedig a leírásban ez van hogy ezt kell vagy ezután még kell valamit feltenni rá hogy működjön? V1-es az enyém azt is teszem fel ami ahhoz való
passz. Jó lenne mert nagyon jó menedzselhető ezáltal és nekem az kéne. Az 5 perc várakozás után ha a continue-ra nyomok belépek a router menüben ez stimt a leírás azt mondja hogy újból helyezzem a routert áram alá tehát az 5 perc után ki kéne a hálózatból húzni, aztán vissza, és utána megint hard reset?. A vége úgyis az lesz hogy veszek egy netgear wndr3700-at, és kalap.
-
Tompie
őstag
Azt, hogy tudom megnézni kik / milyen IP-k vannak feljelentkezve a wifi hálózatomra?
-
pH03N1xM
tag
válasz
ronson88 #375 üzenetére
Igazabol szerintem megoldhato (meglesem majd konzolrol), mert elvileg fel lehet parancssorbol mountolni windows sharet is kifele (elvileg szo azert, mert nem probaltam). GUIbol nem fog menni egyebkent.
De nem egyszerubb azon a gepen megosztani ezt kifele a tv fele, ahol van? MMint a HDD itt a divcoban van? Kepes az barmifele megosztasra egyebkent? (nem ismerem azt) Ez ugye kell a fenti routeres modhoz is egyebkent.
-
válasz
pH03N1xM #374 üzenetére
Köszi szépen, én is valami hasonlóra gondoltam, csak az árak elbizonytalanítottak...
Amúgy akkor az elképzelésem akár működőképes is lehet, ha jól válogatom össze a komponenseket. ( ? )
Az E3000-et valahogy túl drágának találom az E2000-hez képest. Tudásban megéri?
Jobb lenne az, hozzá mondjuk egy 1Tb-os külső vinyó vagy elég az E2000 és valami hálozati médiaplayer vagy NAS ( bár NAS az kicsit nagyobb befektetés ). -
ronson88
aktív tag
válasz
pH03N1xM #345 üzenetére
Szia, úgy látom te eléggé otthon vagy ebben a témában, ezért engedd meg, hogy kérdezzelek.
Feltettem ezt az általad ajánlott Tomato USB firmware-t, USB-re valóban működik.
Viszont én külső hálózati meghajtó tartalmát szeretném megosztani a router segítségével.
Van egy Dvico Tvix mediaplayerem, egy belső 1,5 TB-os merevlemezzel, ez N-es wifin keresztül csatlakozik a routerre (DLNA-t sajnos nem tud) és az ezen lévő filmeket szeretném egy másik helyiségben lévő wifis Samsung tv-n nézni.Ezt vajon tudja ez az USB-s firmware? (Sajnos nekem nem sikerült megoldanom, csak az USB-re dugott külső merevlemezről működik.)
Vagy esetleg tudsz ajánlani másik fw-t ehhez, erre a routerre?üdv.
-
Sziasztok!
Sorry ha OFF, de nem igazán találtam itt róla témát...
Szóval nekem 2 kiszemelt routerem van: WRT 320N ill. az E2000.
Tud valaki némi plusz infóval szolgálni, h mi is a lényegi különbség a kettő között?
A gyártói adatlapjuk szerint az E2000-nek talán erősebb az antennája( ? ).
Ugyan úgy gigabites mind a kettő, stb...1 lapostop + a 1 PC lenne rá fixen, + tervezek hozzá egy kis NAS-t venni.
A lényeg az lenne, hogy mondjuk a nappaliban a TV-t rákötve menjenek a HD filmek, házimozin zenék és mindezt NAS-ról.
( 40/20 Mbit/s -os DIGI netem van )Előre is köszi a segítséget!
-
Tompie
őstag
válasz
pH03N1xM #369 üzenetére
Korábban általam linkelt cikkben olvasható, nem én találtam ki.
"Az új termékcsaládban a csúcsváltozat az E3000, amely a fent említett összes képességet tartalmazza, vagyis 2,4 és 5 GHz-en működő Wi-Fi-t, gigabites Ethernet-portokat, USB-csatlakozást és médiaszervert, az operációs rendszere viszont nem Linux."WRT610N v2-m van, akkor vissza olvasok, hogy mi ez a tomato meg hogy kell megcsinálni hogy NTFS működjön rajta.
-
pH03N1xM
tag
CPU szempontjabol egyezik 610N v2-vel, szoval nagy diff nem lehet altalanos sebessegben. Kinti tesztek alapjan az USB storage link nem gyorsult sokat (6-7MB/s), es az 5Ghzes teszteken a Netgear WNDR3700 kenterbe veri, de 2.4Ghzen az egyik legjobb router. Az usb port lassusaga miatt szerintem a storage link nem sokat er rajta, tovabbra sem.
-
Tompie
őstag
-
Tompie
őstag
Kinek mi a véleménye a Linksys E4200 routerről?
Érdemes lenne lecserélni ilyenre WRT610N masinát?
Ami elsőre tetszik benne: - 6 belső antenna (biztos erősebb és nagyobb a hatótáv)
- alapból kezeli az NTFS filerendszert
illetve a sebessége, gyorsabb... -
-
^Clown
addikt
válasz
pH03N1xM #358 üzenetére
Az általad linkelt Tomatousb-t tervezem feltenni és kipróbálni, jó lenne, ha NAS-ként és "torrent szerverként" menne a router (egy 320-as 2,5"-os WD HDD-t kéne hajtania), FTP és társai (print- és webszerver) nem kellenek, csak ez a kettő. Elvileg erősebb proci és több ram van a routerben, mint a 1043ND-ben, úgyhogy remélem bírni fogja.
Sajna a gyári fw-rel nem ment a HDD elérése. Pendrive-val is próbáltam, de az sem ment.
-
^Clown
addikt
Valamiféle torrent programot rá lehet applikálni a routerre?
-
pH03N1xM
tag
TomatoUSB-vel is mukodnek termeszetesen az USB hubok (azert nem probaltam eddig, mert elkevertem, es csak most talaltam meg a kis passziv hubomat...), szoval storage + printserver mehet egyszerre is, vagy tobb storage. De a storage link nem egy villam, kb. 4MB/s sebessegu, Corsair Survivor 16GB-os pendrive-al tesztelve.
-
^Clown
addikt
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a DDWRT firmjét a routeremen.
Mi a pontos menete a dolognak? Nekem V1-es a routerem és az eredeti gyári firm. van még rajta. A ddwrt lapján a következő fájlok vannak fenn:Mega Generic -------------------- dd-wrt.v24_mega_generic.bin...... 2010-08-09 7,10 MB
Mini Generic ---------------------- dd-wrt.v24_mini_generic.bin ........2010-08-09 2,89 MB
NoKaid Generic ------------------dd-wrt.v24_nokaid_generic.bin .....2010-08-09 3,55 MB
Standard Generic ----------------dd-wrt.v24_std_generic.bin ..........2010-08-09 3,58 MB
VPN Generic ----------------------dd-wrt.v24_vpn_generic.bin ..........2010-08-09 3,63 MB
VoIP Generic ----------------------dd-wrt.v24_voip_generic.bin .........2010-08-09 3,61 MBMit kell ebből beflash-elni és milyen sorrendben?
Ha valaki elmondaná, leírná, ha lehet szájbarágósan azt megköszönném! -
pH03N1xM
tag
válasz
lorumLaci #347 üzenetére
http://tomatousb.org/download
En innet a Kernel 2.6 (experimental) for MIPSR2 Routers listabol a VPN-eset raktam fel, V2-es 610N-re. (v1en nem vagyok bizta, hogy menni fog, a lista nem hozza, szoval csak ovatosan)
Hja, es ahogy irtam, at kell nevezni az imaget .trx-rol .bin-re felrakas elott. -
pH03N1xM
tag
A legjobb: mukodik a regi parhuzamos (!) portos nyomtatom vele is elsore, kommersz usb->parallel atalakitoval, engedelyezve a routerben levo printservert.
-
pH03N1xM
tag
Oh, teljesen veletlenul ma lattam meg, hogy van mar joideje TomatoUSB firmware Wrt610N-re. Felraktam (trx imaget at kell nevezni bin-re elobb), es... tokeletes! Elotte dd-wrtm volt, ruhelltem a lassu bootjat (egyebkent stabil volt, most is 60 nap feletti uptime volt benne) es a nyugos kulso hdd/pendrive megosztasi lehetoseget. TomatoUSBvel minden megy elsore: van usb tamogatas (nyomtas is) ext/fat/ntfs filerendszer tamogatas, DLNA server, sima wines filemegosztas, guibol, nem linuxos parancssori moka, stb. Es ez pillanatok alatt bebootol, nem szuttyog, mint a DD-WRT. Csak ajanlani tudom mindenkinek.
-
bigdigit
addikt
költöztem a héten....
mi lehet a gond ha nem állítottam el semmit és a wifit nem találja semmi?érdekes mód a router wifije viszont látja a környező hálózatokat. -
^Clown
addikt
Üdv!
Tudnátok segíteni, hogyan kell megosztani a külső vinyóm tartalmát a routeren keresztül? Már napok óta szenvedek vele, de nem akar összejönni.
Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Köszi előre is! -
maci25
aktív tag
válasz
gabesz1114 #339 üzenetére
Ehhez szerintem nem kell az 5 Ghz.
Lehet elég ha a routert rakod egy másik csatornára /Pl az 5 csatornárol az 1 es re/ -
gabesz1114
csendes tag
Sziasztok!
Remélem van valakinek ötlete!
Van egy Linksys WRT54GL routerem amit lehet hogy lecserélnék egy WRT610N-re a következők miatt: egy emelettel feljebb költözünk a házba és a router marad ott ahol most van. A gépbe beraktam egy WMP600n-es wi-fi kártyát viszont bezavarja a Logitech bluetooth-os egeret (az egér ugrál meg szaggat) A kérdés az lenne, hogy a WRT610N-es router 5Ghz-en zavarná e a bluetooth-os egeret, miközben egy emeletet besugároz 5 illetve 2,4Ghz-en, mert a laptop csak 2,4Ghz-es, persze egy időben. -
pH03N1xM
tag
válasz
bigdigit #335 üzenetére
A routeren nem kell semmit, elvileg kabelcsere is kene, de rovid tavra cat5/5e is mukodott nekem (noha komolyabb teszter olyan meresi hibakat szort erre a megoldas h. csak na
. Szoval hivatalosan cat6 kabel is kene, ha a routeren zold a led akkor gigabites a hw szintu kapcsolat (ugye ilyen masolaskor mindket eszkoznek gigabitesnek kell lennie, zold szinu leddel jelezve a routeren), es elkepzelheto h. swes problema van (driver, pl.). Ha rendesen megy akkor 40-50Mbyte/s-et el kell erni legalabb. (felteve ha a gepekben levo meghajtok es a processzorok is birjak ezt)
-
bigdigit
addikt
üdv
igaz nekem 320N van de ez jobban pörög és a kérdés ide is megfelel.
DD-WRT van rajta.több gép is van hálózaton melyekben P7P55D lap van gigabites kártyával.
total commanderben 9-10 megával tudok másolni a gépek között amit kevésnek tartok.
kell valamit állítani a routerben még,hogy gigabites legyen a hálózat és honnan tudom azon megy?vagy kábelt is kellene cserélni hozzá?a router tetején a ledek között van olyan ami kéken van ami zölden villog.van olyan eszköz is a hálózaton ami csak 10/100-as.(popcorn,dreambox,tv) -
gofry
senior tag
Sziasztok, kicsit visszatérek hozzátok
A lényeg, hogy eladtam a kicsikét már egy ideje, aztán vételeztem még kint ausztriában egy wndr 3700-et -akkor elég jó áron volt-
nem bántam megAzóta nyugodt életem van
-
Warek
tag
Sziasztok
Mennyivel tud többet a wrt610n router a wrt320n-nél. Ez a többlet tudás megéri az 50% felárat?
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is van egy WRT160N routerem 2008-ban vettem még, de azt honnan tudom meg, hogy:
3.0 ultra rangeplus wireless-N boradband router
2.0 ultra rangeplus wireless-N boradband router
1.0 ultra rangeplus wireless-N boradband routerFrimware frissítéshez kellene, vagy teljesen mind1? Igazábol sehol nem találom, hogy milyen lehet.
-
sonique
őstag
válasz
Razermazer #327 üzenetére
én épp most vettem egy 610n -t
wrt320 árába
v1 verzio de mivel nekem a gigabit volt inkabb fontos igy nem hiszem hogy akarmi hatranya is lenne..udv
-
Razermazer
őstag
Mindenki netgeart akar venni
pedig én elégedett vagyok, nekem csak az első szériás van, bár egy jó firmware nem ártana, kettő három havonata elvágja magát a net, de most fix ip-vel eddig semmi probléma, még gyári firmware van rajta. Használom netmegosztásra filecserére három gépet kiszolgál rendesen.
-
^Clown
addikt
Mi történt, miért akarja hirtelen mindenki eladni ezt a kiváló routert?
-
UnI4ever
csendes tag
Hi all!
(Csak kíváncsiság képpen) kinek mit érne meg egy jó állapotú WRT610N v2? Újonnan azért 40.000 körül van. Ha jó ajánlat jön eladom.
-
sityak
tag
ha valakit érdekel akkor nálam van egy v1 eladó
30k -
pH03N1xM
tag
Sambaval lenyegesen gyorsabb, ott megoldastol fuggoen 5-6MB/s sebesseget produkal legalabb, legalabbis a forumozok velemenye ezt mutatja. (extrem esetben volt 10MB/s koruli, de sima pendriveokrol az 5MB/s tunt realisnak)
Egyebkent ez az ftp-s moka nem gaz annyira, tavoli storagenek egesz jo (van 30 ip cimem, szoval fix cimen van az otthoni routerem) - es kivulrol is megvan ugyanaz a sebesseg, mint amit lanon prezental.
-
Adam111
csendes tag
WiFi-n?
-
pH03N1xM
tag
Kulso 3.5-es vinyoval 2.2MB/s, 1MB/s a sebesseg (olvasas/iras). Eleg gyengen cache-el, vagy abszolut nem.
-
pH03N1xM
tag
Nu, kicsit kuzdottem vele, eredmeny:
Az ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/04-16-10-r14289/broadcom_K26/ oldalrol a big build kell (persze eloszor a mini, ha nem volt dd-wrt a cuccon), majd usb-t engedelyezni, ha nincs.
Utana jffs-re leszedni a fuse.ko-t, betolteni insmodal (lsmoddal ellenorizheto h. benne van-e), majd kell ipkg install ntfs-3g_2009.4.4-1-fuseint_mipsel.ipk. (lesz par warning, ne zavarjon). Utana pl. ntfs-3g /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1 /mnt - ez mountolja az elso particiot. Nas beallit, utana mehet ftpvel a moka.
Most hirtelen csak egy corsair survivor 16GB volt keznel (ez hatarozottan lassu eszkoz, a sima voyagernel is joval lassabb) ezzel ftp wifin (5ghz) es etherneten keresztul is 2.4MB/s az olvasas, 1.3MB/s az iras.
Az egesz scriptesitheto is, nem nagy kaland. Meglesem majd a kis kulso 2.5-es USB vinyommal is, csak most nincs nalam.Nem brainslayer firmwarekkel nem ment, es ugye 610nv2-nel kotelezo a 2.6-os kernel.
-
Tompie
őstag
Ebben a routerben hol lehet egy külső, konkrét IP címet letiltatni?
köszi -
SFU
tag
Szervusztok!
A v2-hez van új firmware, 2010.04.23-i a dd-wrt.com-n. Nem próbálta még valaki? Konkrétan az usb-ftp érdekelne.
SFU
-
Tompie
őstag
WRT610N-t használok, WUSB600N adapterrel, a gép a routerhez képest a szomszéd szobában van, a jel erőssége 3-4, 2.4GHz-en, 5GHz-en 2-3. Nem tudom hogy a PCI-os WMP600N adapterrel erősebb lenne-e a jel? Panel lakás.
Egyenlőre nem nagyon érdekes a probléma, mert így is stabil a net, csak érdekelne a fenti kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Intel Core i5-14400F + ASUS TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4 + Corsair VENGEANCE 16GB 3200MHz -Gari:12Hó
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest