Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Már nincs gari rá. De mondjuk nem értem miért döglik be a wifi és miért nem az egész akkor? kábelen keresztül tök jól megy minden csak a wifi döglik be rajta
mondjuk csináltam rajta 1 kis beállítást és tesztelgetem hátha most jó lesz. Ja meg most jut eszembe, hogy újra volt indítva a router amikor nem volt jó a wifi kb 2 percig jó volt vagy még annyi se és már megint nem ment wifi.
-
cyber86
őstag
már próbáltam mindent. csatornát váltottam, több laptopon is próbáltam. lehet, hogy túlmelegszik a wifi része, mert egy mini szerver van a routerre kötve és úgy vettem észre, hogy mintha azóta csinálná ezt, bár már elötte is kezdte, de akkor nem annyira és mindig estefele, amikor terhelve van a miniszerver, de az az érdekes, hogy a többi gép ami kábelen megy, meg semmi gond, szal nem értem mi lehet a gond a wifivel
-
-
Razermazer
őstag
Mindenki netgeart akar venni
pedig én elégedett vagyok, nekem csak az első szériás van, bár egy jó firmware nem ártana, kettő három havonata elvágja magát a net, de most fix ip-vel eddig semmi probléma, még gyári firmware van rajta. Használom netmegosztásra filecserére három gépet kiszolgál rendesen.
-
-
Tompie
őstag
Linksys supporttól idézek:
A WRT610N router 2-es verziója :
- gyorsabb processzorral ( 533 MHz,300 MHz helyett)
- külső kikapcsoló gombbal
- Windows7 tanusitásával rendelkezik.
Másban nincs eltérés az 1-es verziótól.A csomagoláson nincs külön feltüntetve a hardwares verziója a routernek, de látható ( a doboz oldalán) a router hátlapjának a képe, ahol a külső kikapcsoló gomb található, ami a 2-s verzióra utal.
-
-
Tompie
őstag
Az a módszer miért nem jó amit én írtam? Az legalább tuti
Ránéznek a dobozra a dobozon látható képen megállapítják, hogy van-e rajta ki-be kapcsoló gomb, ha igen akkor V2 ha nem akkor V1 ennyi (és ehhez sem kell kinyitni a lefóliázott dobozt) miért kell túlbonyolítani??? -
Tompie
őstag
Vagy azért nem válaszolnak mert nem tudják, hogy V2-e, mert ugye ez nincs ráírva
A legegyszerűbben úgy lehet megállapítani, hogy van rajta ki-be kapcsoló gomb, amit már látnak a dobozán is ha megnézik.
Így a legjobb ha bárhol emilben megkérdezed hogy V2-e, ha utána írod zárójelben, hogy van-e rajta ki-be kapcsoló gomb. -
gofry
senior tag
FYI: linksysbycisco.com
Garancia: Ahol vetted oda szól egyrészt, de saját magad dönthetsz úgy h a gyári garanciával élsz, ez esetben az amerikai linksys operátortól kell RMA számot kérni a webex chatükön, így megkerülted a magyar disztribútort és forgalmazót, valamint spóroltált magadnak 3 hetet
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpársportok
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest