Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
A karrier első csomagját megcsináltam, de a fűnyíró gokardok hidegen hagynak így mikor a 2. is azzal indul, hogy 3 kerékűvel rokizzak jószándékú buszok között, azzal a lendülettel ki is szálltam.
A pályák többsége tetszik, jó csapatni. Nem vagyok pro, de az amatőrt gyorsan meguntam, nincs benne kihívás, így átnyergeltem, experten már lehet olykor küszködni. A 3 körösben mikor utolsóként indulsz, ha elcseszed a rajtot már oly mindegy, akkora előnye az élbolynak. A Wreck-ben nem húzom fel magam, ha az élen állok pl a canyon-ban és egyszer csak azt látom, hogy szemből belém rohan egy roncs. (Amikor először megtörtént, a látvány pazar volt.) Mert máskor belenyugvón tartom a 3. helyem, látva a másik kettő annyira előttem csámpázik, minek sietni. Egyszer csak előbb az egyiket oldalba kapják, a másik kisodródik, és én is egy hajszállal kerülök el egy kamikázét...
Ha megereszt az agyvizem, mert kicsit többet kaptam vmelyik roncs figyelméből, mint megérdemeltem, akkor igyekezetem már nem a versenynek szól, hanem a sporttársra fókuszálok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macska topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Revolut
- További aktív témák...
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest