Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zοltta
senior tag
 - 

Plata
félisten
válasz

csontfox

üzenetére
						Nekem négy magos I5 3570 3.40ghz procim van,8 giga rammal és Gforce GTX 960 kártyám,de 7.3.5 patch óta nagyon vacak lett,eddig futott szépen és jól.De most hülye kis dolgokat művel,a minimap üres,a térkép kockásan tölt be,a táskát ha megnyitom kell neki vagy 2 másodperc mire betölt és csak üres kockák vannak,a skillbarnak is kell 1-2 másodperc néha.Amíg eddig legion területen is 100 fps felett ment most van hogy 40-50 fps.
 - 

Peetey91
senior tag
válasz

csontfox

üzenetére
						Az valószínűleg csak a raidben esik, nem lehet megvenni.
Sry nem frissítettem az oldalt és megelőztek,mindenesetre akkor idézek már WoWheadről: "It is important to notice that you will only be able to synthetize legedaries acquired via random drop, meaning you cannot acquire others like Aman'Thul's Vision, Insignia of the Grand Army, or Celumbra, the Night's Dichotomy, those must still be obtained using their specific methods."
 - 

DrGonzo22
őstag
válasz

csontfox

üzenetére
						Vékony kezem van, és az ujjaim sem rövidek, az átlagnál egyértelműen hosszabbak, de nem extra hosszúak, mint Lugosi Béláé (vagy a nagyapámé voltak
 ) de nekem felfoghatatlan, hogyan lehet a 9-est, de akár a 7-est is kényelmesen (vagy pontosan) elérni
 Ehhez ugye azért Ti is felengeditek a wasd-ot? - 

lakisoft
veterán
válasz

csontfox

üzenetére
						Arathor hordáról váltottam Ragnaros Hordára és lassan menni kell tovább mert ragnaros sem olyan már mint régen.
 Twisting Nether volt nagyon jó de az is teljesen vállalhatatlan már. Persze ha lényeg a magyar társaság akkor jó de amúgy AH szempontból vannak azért jobb alternatívák is. 
Arathor alliból meg költözök Silvermoonra egyenlőre ott egész komoly az élet.
De tényleg ott a wowprogress meg a realmpop és mindenki el tudja dönteni mi a számára megfelelő hely.

- 

Triathlete
senior tag
válasz

csontfox

üzenetére
						Én ott vagyok, de nincs nagy forgalom. Régebben azt a tanácsot kaptam, hogy a következő patch után menjek Ragnára ha hordázni akarok. Viszont az szembetűnő, hogy Arathoron az szövetséges oldalon elképesztően sok a magyar -már amit a nevekből látok. Én azon gondolkodom, hogy átmegyek "allizni".

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
 - Keresünk dokkolókat
 - Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Twisting Nether volt nagyon jó de az is teljesen vállalhatatlan már. Persze ha lényeg a magyar társaság akkor jó de amúgy AH szempontból vannak azért jobb alternatívák is. 

meg itt már próbáltam pár guildet, úgyhogy arathoron talán jobban találnék. csak nem tudom milyen lehet