Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
Régen minden jobb volt, a 4.3-mal változtattak rengeteget a peteken, például a stance-eket átvariálták, már nem agressive, defensive és passive volt, pedig azpkat úgy szerettem. Beállítottam agresszívre a petet, és amíg én áskáltam az archeologyhoz, ő körben mászkált és gyilkolta a mobokat.
Exotic petekhez visszakanyarodva: általában elég a BM spec a befogásukhoz, de van néhány, ami különleges eljárást kíván, például a Hyjalben lévő spirit beastek. Magriát és Ankhát csak úgy lehet befogni, ha nincs rajtad armor, mert annál nagyobbat ütnek, minél több van rajtad

Anno engem is riasztott egy guildtárs, hogy ott van, szaladjak befogni. Már elkezdtem a spellt, vagy még épp csak megérkeztem, amikor jött egy másik hunter, belelőtt, de mivel nem vette le az armorját, egy harapással megette a pet. Én meg befogtam, visszaöltöztem, és addigra pont visszaért a hullájához a másik. Én integettem neki, ő meg beintett nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő