Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TBT

addikt

válasz echterion #103876 üzenetére

Nem, ott a Disney emelte az SW licenc díjakat, ami a könyvek árára is hatással lett volna. Épp akkortájt voltak gyártási nehézségek is a hazai könyvgyártásban + az alapanyag is drágult, a fordítás is és infláció volt már tavaly is, plusz, ha hozzávesszük a Disney pénzéhségét (ugye nem igazán van mostanában olyan SW cucc, ami sok pénzt hozna a konyhára, videojátékok is bedőlnek, mozifilm sincs, sorozatok meg a csökkenő előfizetőjű Disney+ -ra készülnek csak) akkor olyan 10k körül jött volna ki egy SW könyv minőségtől függően... gondolom egyértelmű, hogy ennyi pénzért a magyar réteg... nem igazán fog könyvet venni, legyen az akármennyire is jó és igényes kiadás. Inkább bevárnak egy komolyabb leárazást, de azzal sokkal előrébb a kiadó nem lesz. Szóval inkább, kivezették szépen a dolgot.
    A Microsoft töketlenségét én tettem hozzá. Mert a Szukits már tavaly óta keresi őket a szerződések meghosszabbításáról. Első körben kaptak egy olyan választ, hogy várjanak türelemmel, aztán eltelt FÉL ÉV, és megint keresték őket, majd megint, de itt már válaszra sem méltatták őket. Itt nem volt áremelés, csak a Microsoft nem igazán rugalmas.
    De az XBox részlegük is hasonlóan defektes. Wukong fejlesztői is mondták (van róla interjú!), hogy azért nem tudták a játékot kihozni XBox gépekre, mert a Microsoft nem biztosította nekik a technikai hátteret hozzá, a fejlesztői kiteket illetve nem igazán válaszolnak a megkeresésekre sem, így... persze, hogy a Sony PS jött ki jól a dologból. Nem igazán értem a Mikrót sem. Pénz akarnak keresni, mert szemmel láthatóan remegnek érte, de... eközben meg semmi olyat nem tesznek, ami az ő malmukra hajtaná a vizet...

Új hozzászólás Aktív témák