Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

Ismét csak gratulálni szeretnék az Eurosportnak, a Player nevezetű "szolgáltatásukhoz". Az előző fordulóban a 2. és 3. futamot nem sikerült feltenniük, többszöri próbálkozásra sem... megírtam nekik, hogy a Suzukai WTCR futam a gond, mire a válaszban megírták, hogy oké, továbbítják a Svéd TCR!!! futamról a dolgot az illetékesnek... szóval a zseniális ügyintézőjük szerint Suzuka Svédországban van... ez szépen megmutatja kik dolgoznak ott, és meg is magyarázza a minőséget...
    Nade most eljött az újabb WTCR forduló! Szóval az első időmérőt sikerült úgy feltenniük, hogy az utolsó 5 perc hiányzik... éppen akkor főtt le a kávé vagy épp valami érdekes FB üzenetet kapott a kedves munkatársuk :D, ezt mára javították, DE az első futam E1-es közvetítése néven sikerült feltenni egy 16 perces valamit, elindítva, ha jól látom, a díjátadó előtti sapka igazgatással indul... inkább leállítottam, de gondolom megint a futam helyett a díjátadót sikerült :DDD
    Ezen már csak nevetni lehet, amit csinálnak... illetve a pénzt visszakérni :K
    (WEC-et nézném még náluk... a Fuji futamot néztem... volna... mert törölték két hét után a VOD részről... az ügyfélszogálatuk visszajelzése alapján "ja, hát nincs VOD jogosultságunk arra a futamra, azért nem érhető el már"...)

Új hozzászólás Aktív témák