Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Paul119 #15774 üzenetére
smucig...
Fogalmam sincs, hogy elbírja-e amit rá akarsz rakni a németeknél általában nem tudod kihagyni de a fordulékonysága miatt mindenképp érdemes szerintem.
Ahogy nézem az alap láncban csak 500 kiló felesleg van tehát kell.Gyuri27
Azok valahogy nem izgatnak fel, nem érzem, hogy bármelyik is a garázsba kéne álljon és mint mondtam többet egy vasat nem fizetek erre a játékra.
Kifejlesztem még az E-100-at, a fele xp már megvan meg a T-54-et ezekkel meglesz mindenem amivel szeretek menni.
Remélem jövőre már megjön a StalkerII azzal meg megint elleszek jódarabig. -
jahrn
senior tag
válasz
Paul119 #15636 üzenetére
A Kontakt-5 az orosz fejlesztesu reaktiv kiegeszito pancelzat, ha jol emlekszem a 80-as evek vege fele fejlesztettek ki a T-80-ra (vagy T-72re?) elsosorban HEAT lovedekek ellen. Kinezetre olyan mintha teglakkal pakoltak volna meg a tankot.
AZ APFSDS meg a levalo kopenyes urmeret alatti loszer, amit kifejezetten komolyan pancelozott celpontok ellen hasznalnak. Ose az APDS amit a britek kezdtek el alkalmazni a 2vh-ban a 17 fontos panceltorovel (es ami szinte minden letezo celpontot atvitt, meg egy kep is forog a neten amin egy frontpancelzaton keresztul kilott Tiger B van) -
jahrn
senior tag
válasz
Paul119 #15614 üzenetére
A problema az h egy tier 5 TDnek van 350 HP-ja es konzervdoboz hatekonysagu pancelzata. Szal a repair nem sokat er, ha meglatnak ugyis halott vagy, mivel egy ido utan ugyis T5-T8 csatakban fogsz nyomulni es ugye egy jobb T6-T7 mar one shotol (az Su85-tel 500 csata felett jarok, es mar az is unnepnap ha T6 a max tier) mondjuk erdekes modon a KV a 107-sel ritkan tud kiloni elsore. Ezert inkabb a camo skill-t vennem elore.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Paul119 #15413 üzenetére
Konkrétan az ágyú sz*r, maga a tank az nem annyira, sőt, már-már jó. Azért pofátlankodnak oda, hogy meglőjék az a vasalódeszkát vagy mit mert tudják, hogy jó eséllyel pattansz, persze eléggé sokszor megviccelem őket
A fő baj az, hogy 100+ méterről már nem tudsz leadni megfelelő találatot, vagy nem találod el, vagy eltalálod de nem ott ahol kéne/kevés a penetration hozzá
. Most voltam egy meccsben ahol egy Pantherről(!) sikerült lepattanni cirka 150m távolságból, remek érzés, mindeközben az enemy 2 arty engem bazerált....
-
Fel
addikt
válasz
Paul119 #15410 üzenetére
Ez ám az üzletpolitika! Sokan szeretik a német tankokat, E-100-ra sokan pályáznak, így megoldották, hogy megkapja ezt a rövid löveget, ami igazán csak arany lőszerrel jó... Hadd dőljön a lé...
Többek között ezért is hagytam a 'csába azt a német vonalat. A KT-nél kiszálltam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Paul119 #15364 üzenetére
Inkább a 152-es trollcanont a KV-re. Ma kiosztottam vele 3 lövést IS, KV3 tankokra, mindegyik talált, minden lövés 400 körül sebzett. A 107-es nem sebez ennyit és azért pattogni is tud, többet kell vele lőni, ami azt jelenti, hogy többet kell vele kibújni a fedezékből és a KV nem egy KV3 a páncélzat terén.
-
-
jahrn
senior tag
válasz
Paul119 #15190 üzenetére
Alapvetoen - fokent a Koreai haboru hatasara - az 50-60as evekre eltuntek a hvy tank fejlesztesek. A hatterben 2 tank all, az eggyik a Parduc ami az MBT-k elofutara, a masik meg a Centurion ami ugyan kozepes harckocsinak lett kifejlesztve 45ben de rajottek h a 105mm L7-el minden letezo feladatot el tud latni (jobban mint a kiserjonenek kifejlesztett Conqueror hvy tank) igy ez tekintheto az elso igazi MBTnek.
A hasonlo TD es tank agyuk kozott csak minimalis kulombseg van. Attol meg h az E-100hoz kepest a Stug E-100 kap mondjuk -0.02 acc-ot attol meg az az agyu szar marad.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Paul119 #15190 üzenetére
T-72 még mindig MBT ami a közepes tankokból származik, ha jól tudom az első szovjet MBT hivatalosan a T-62. És ez utóbbi nem is nagyon esne ki a játék időkeretéből. A T-62nek nagyon hasonló a páncélzata a T-54hez, ami újdonság volt rajta az a 115mm sima csövű harckocsi ágyú volt amit a világon elsőként rendszereztek
Szerintem jól meg lehetne csinálni ezt, pl.: 250pen és megcélozni a 3000DPM-et vele (pl. 400*7.5 vagy 350*8,6) . Ez csak minimális elugrás az előző tier DPM számától és mégis mekkorát dobna a feelingen
(T-54: 2688DPM, E-50: 2730DPM, Patton: 2999DPM) Igazi (arty) vadász tank(ok) lenne(ének) ez(ek)
Annyit beszéltem róla, hogy most már tényleg csinálnom kellene egy T-54et
-
Gyuri27
félisten
válasz
Paul119 #15096 üzenetére
Ugye az a kérdés, hogy lesz-e 11-12 tier valamikor.
Mert ha lesz orosz részről megvan oldva a dolog.
Viszont a szövetségesek a háború után mikor össze nátóztak majdnem ugyanazokat használták, együtt fejlesztették. Tehát be kell rakni a németekhez is ezeket a tankokat.
Már csak azért is. Mert aki a német ágat végig tolta. Nem hiszem, hogy egy t11 és egy t12 tank miatt végig tolja az amcsi ágat.jahrn: a leopard-t nagy boldogságban fejlesztették a franciákkal (előtte is volt összefolyás, nézd meg némely amx tankban may motor van). Majd mindenki legártotta a maga tankját. A franciák is a németek is.
Kérdés kinek, hogyan sikerült.
Amúgy a type59-t a kinaiak fejlesztették? Nem hiszem. -
Gyuri27
félisten
-
jahrn
senior tag
válasz
Paul119 #14993 üzenetére
Ezzel csak az a gond h amikor betettek a Patton-t akkor azert tettek be az M46 verziot mert szerintuk az M47 es M48 tul keson kerult gyartasra (az a tul keson az 50-es evek eleje).
Egyebkent erdekelne hova fog ez fajulni. T10 premiumnak majd beteszik a Chieftain-t meg a T-64-et?Mas: a TD nem feltetlenul jon ki a camobol loves utan, ma is ugy nyertunk meccset h utolsokent leoltem az ellen 4 maradek tankjat es csak az uccso latott meg (pedig mind T5-T7 volt szal 1 loves eggyikre sem volt eleg az Su85-tel)
-
person
senior tag
válasz
Paul119 #14969 üzenetére
Az hogy új és asztali még önmagában nem garancia semmire.
De van mikor +20fps is nagyon sokat számít. Főleg ha előtte 15 volt.
Szóval nézőpont kérdése. Nálam olyan 30-tól 60-70-ig ugrál de sajna néha beakad főleg ha közelről kapok találatot és én is épp lövök mindezt sniper módban. Nem tudom cpu vagy vga limites lehetek e.
-
-
válasz
Paul119 #14844 üzenetére
Kb olyan kedvesek, mint az IGNnél, ahova írtam egy ismerősöm ügyében ( érdekes pénzlevonás, illetve biztosra akartam menni, hogy én lemondtam), és 2 hét után kaptam egy emailt, hogy mivel sem ők sem én nem írtam a ticketre 2 hétig, ezért lezárták, ugye nem baj? Áh neeem, csak levelezőpartnert keresek angolul a szabadidőm eltöltésére...
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Paul119 #14769 üzenetére
Ma volt egy olyan, hogy 2 type 59 meg egy E-50 rárohant egy IS7-re kb pillanatok alatt szedték szét... az Is-7 az E-50 -et félig leszedte és annyi.... nem semmi akció volt...bár ehhez szerintem kelllet az IS7 hülyesége is...hogy felment a dombra egyedül Prohorovkan...
-
GrooveHero
addikt
-
jahrn
senior tag
válasz
Paul119 #14580 üzenetére
Hat, az IS-3 reszt vett haboruban. 45 nyaran a japanok ellei tamadast vezettek - es allitolag nagy meszarlasokat rendeztek, mondjuk ismerve a japan technikat ez nem nagy dicsoseg. Aztan meg reszt vettek a koreai haboruban is, a kinai ..khmm... "onkentesek" szineiben. Itt mar azert nem voltak olyan dicsosegesek hiszen a tuloldalon M-47/M-48 meg Centurion vartak
-
Dictator^
veterán
válasz
Paul119 #14578 üzenetére
KV3 122mm-es gunja, ami ugye asszem az alap Is3 gun, lepattan egy PanzerJager 1-ről... most akkor... mit mondjak?
Egyik cimbim is7-e pattant le Loltraktorról, talán kép is volt róla, vagy videó..hogy legalább picit on-abb legyen: ki mennyi pénzt farmolt össze eddig a hétvégén?
-
-
-
emre
veterán
válasz
Paul119 #14298 üzenetére
és ez átlag, Stuggal 26%
ami azért pontos jármű
meg a kilőtt tankok száma, nem is értem minek játszik, ha csak minden negyedik meccsén lő ki valakit.mod:
CactuS:
ja scout egy álló helyben
nagyon cseles megvárja hogy a csapat elpusztuljon, és minden túlélő ellenfelet felderít. -
vbbb
őstag
válasz
Paul119 #14222 üzenetére
Nem. A baj az, ha nincs elég kódjuk akkor írják ki, hogy az akció a készlet erejéig tart és nem engedni több rendelést.
Ezzel mindenképpen károsítanak minimum annyival, hogy az idegeid felmondják a szolgálatot a várakozásban és nem kevés bosszúságot is jelent...adjanak legalább egy ingyen kódot fájdalom díjként annak aki legalább kétszer rendelte meg ezt a sz*rt!!!! -
vbbb
őstag
válasz
Paul119 #14179 üzenetére
Our records indicate that you recently placed order number ****** with us at GameStop.com. Thank you for your business.
Unfortunately our system was unable to process your order. This has resulted in the order's cancellation. We apologize for any inconvenience this may have caused.
As a possible solution, we would recommend these steps:
1. Contact your financial institution and confirm that the information they have on file matches with all the information you included when you placed your order.
2. Place another order on www.gamestop.com using a different form of payment.
If you require any further assistance, please feel free to reply to this email and we will be more than happy to assist you further.
Best Regards,
GameStop/Impulse Customer Service
GameStop.com
Power To The Players -
smisa
őstag
-
vbbb
őstag
válasz
Paul119 #14132 üzenetére
Na ezért jó PayPal-on keresztül fizetni. Ott a bizonyíték, hogy fizettél ha valami gubanc lenne. Amúgy én is csak a PayPal-tól kaptam egy e-mailt ami igazolja a vásárlást.
Érdekes cég, mindenünnen szoktak egy nyüves levelet küldeni a vétel után...vagy legalább a profilodban meg tudod nézni mit vettél eddig. Itt meg semmi...smisa
Nekem fent van, eleve azon keresztül vásároltam mert ezt ajánlotta. Átnéztem elölről-hátra az egészet de egy fikarcnyi kód sincs benne.
-
vbbb
őstag
válasz
Paul119 #14128 üzenetére
Belépsz a PayPal-ra, és az Overview fül alatt ilyet kéne látnod:
12 Oct 2011 Authorisation To
Impulse, Inc.
Pending Details Authorisation To Impulse, Inc. 3LM9779******** -$9.99 USDA Payment status alatt találod milyen állapotban van jelenleg a tranzakciód. A Details-nél pedig a részleteket is meg tudod nézni.
Dictator^
Rendben!
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest