Aktív témák
-
virkir
veterán
Nem akarom, hogy úgy gondold csak én tudom a tutit de eljutottam német vonalon a VK4502-ig orosz vonalon meg a T-54-ig van egy kis tapasztalatom.
Hidd el ha jó a csapat akkor megy a játék balance-tól függetlenül ráadásul azért általában úgy csoportosít, hogy tudjon mindenki kilőni.
Az más kérdés, hogy szerencséd van-e és nem az ellen legerősebbike jön elsőnek szembe veled mert ha ige akkor hamar vége a játéknak.
Hidd el velem is sokszor előfordult amikor a kisebbekkel mentem, hogy belefutottam ilyenbe ez van el kell fogadni, engem sokkal jobban idegesít ha én vagy a platoon odateszi magát és azt látom, hogy a többi meg elbénázza.
Volt már amikor vért hánytam emiatt mert mínuszos lett a napom.
A sebzés.
Ugye a játék első sorban azt számolja nem a kilőtt ellenség számát ezért én pl mindig vittem magammal a kisebbeken HE-t (t-44től lefelé, ill. Tigris és alatta).
Amikor láttam, hogy nagy jön akkor azt használtam és még a T-43-al is tudtam leszedni a Maus-ról lövésenként 1%ot erre meg jön az xp meg a credit.
Ráadásul most minden nap kapsz 250 gold-ot lehet venni prémium lőszert, használtam én is a Tigrisen, nem szégyen élni a lehetőséggel.
A másik, hogy többször le lett írva, addig amíg nem fejleszted ki a tankot kevés kivételtől eltekintve egy szenvedés a játék lásd a T-54-et mindenki rettegi nekem meg egy szenvedés az alap ágyúval, ált mínuszosak a köreim és az xp sem ömlik.
Neked minimum a 8.8cm PaK 43 L / 71 kell sürgősen mert addig valóban ágyútöltelék a szereped és egy egy jó taktika a pályákon mert az sem mindig a biztos ha mész a nyájjal meg minden tanknak más taktika fekszik.
Nagyon nem mind1, hogy KT-vel mész vagy a Phanterrel.
Ja és nagyon kezdem szeretni a VK-t ma egy körben Sniper/Steel Wall/TopGunÉs hogy megint nem a levegőbe beszélek egy mai screenshot StugIII-al nem egyszerű csapatban voltunk.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Politika
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest