Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Simulacrum #32108 üzenetére

Általában nekem is szoktak taktikáim lenni, ez az egy, aminél pl egy TD-vel fogalmam sincs mit kezdjek. Ha bemegyek középre, két oldalról kikapnak, viszont ha hátul campelek, akkor meg nem tudok sebezni. Talán még egy jobban páncélozott heavy tankkal el-el lehet sidescraper-ezni középen, ez alatt értem mondjuk az ST-I-et, vagy az IS-4-et. 110-el vagy 50 100-al viszont már nem annyira jó. Medekkel (leginkább T-62-vel voltam azon a pályán) általában a pálya szélén rohangálok, és próbálom lőni, aki középen van. Ez a kör is így jött össze, OFC döntetlen.

Jelenleg ezt utálom a legjobban, meg még ezeket: Swamp, Siegfried Line, South Coast, Malinovka és Erlenberg. Ezeken kívül mindet kikapcsolnám: Himmelsdorf, Ensk, Redshire, Mines, Murovanka, Airfield, Prokhorovka, Tundra, Westfield, Cliff, Highway, Moutain Pass, Severogorsk, Widepark. Első 5 a kedvencem, a többit csak elviselem. Widepark-ot igazán visszahozhatnák nagy tier-ekbe is.

(#32254) diegho: A nagyon jó hely alatt körülbelül a B sor közepét érted? Ha nem, meg tudnád mondani melyik/melyek az(ok) a szektor(ok)?

Új hozzászólás Aktív témák