Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Flipper Zero
- Digitalizáló- / rajztábla tapasztalatok, tanácsok stb.
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Kronshtadt 3/3-al nyitott nálam de, hogy milyen hajó azt nem tudom mert 2x ledobott a szerver!!

A böngésző működik szóval nem tudom mi van ilyenkor de 2 perc amíg visszaenged. Az egyetlen használható csatám 100k dmg volt.
Tiszta őrület a Jean Bart meg a Kron is, hogy semmi hasznuk mert "csak" kreditet hoznak és még is a legszerencsétlenebb hajóim. Szét vág az ideg ilyenkor.
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem.

-
sutyerák007
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
nem
-
ddt500hu
veterán
Anyám borogass!

-
-
ledgeri
nagyúr
igaz 2012-es, de wargaming által publikált írás a MM-ről. Hosszadalmas olvasnivaló.
-
olivera88
veterán
válasz
sutyerák007
üzenetére
Ja azt tudom tavalyi.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az oké h nagyon pontos, és lolpen. Ezt vágom. De más szempontokat is figyelembe kell venni nem?
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mert? Mi jó Yamatoba szted CB re?
Itt a se írja ajánlott BB k nél a Yamatot. [link]
When compared to Montana, Yamato's better accuracy and shell parameters do not make up for the loss of three guns. The ability to overmatch battleship bows is hardly relevant since bowcamping between BBs is a rarity - you will only get caught up in a hail of torpedoes and cruiser HE. Yamato especially suffers from a weakness in turning, since her turret rotation is slow and her citadel the most exposed of all T10 BBs. Yamato players tend to have to play very carefully and lose quite some power for it.
-
olivera88
veterán
Köszi a megerősítést.
Fox Yama sztem nem oda való. Mobilitása szar, és lassú torony forgás.
ddt500hu Sok türelmet hozzá.

-
TCSZ
senior tag
Ez a World Of Warshipses account eladás engem is érdekel. Inkább a másik játékomat nyomatnám.
-
-
sutyerák007
senior tag
-
tbw
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tud valamit, hogyan lehet eladni World Of Warshipses accountot?
Köszi. -
olivera88
veterán
Klán csatára ugye h hülyeség másodlagosra kihúzott BB (Kurfürst) vel jönni?
Nem igazán akarják megérteni a klánba..
Gondolom Montanat látni legtöbbet magasabb ligákba? Storm, illetve attól felfelé. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Solicidium
üzenetére
Ne misztifikáld túl azért a kapitány perkeket, mid tierben, főleg BB-n, nincs óriási jelentősége. Az számít, mit találsz el, hogy helyezkedsz, és ügyesen használod-e a healt.
-
-
Chabe89
addikt
válasz
Solicidium
üzenetére
Ha nem akarsz egyikre sem specializálódni akkor próbálj ki egy alap BB buildet (pl. Yamato), összefoglalóban felül megtalálod.
Foxi: Nem is emlékszem mikor láttalak én téged DD-vel játszani. Mindig csak a dögunalmas BB-k. 😄
-
FoxiestFox
félisten
Elég átkozottul indul a T61... első meccs dupla CV standard, loss, második csak 1 CV T8 standard, első 3 percben kitosztott a CV... és ennél már csak szarabb lesz, úgy néz ki.

-
Nordic
Közösségépítő
Ez a taliga elég elmebeteg tud lenni.
Mondjuk amikor a Lyon ,meg a Nagato betalált az eléggé tudott fájni(az utóbbi majdnem szemből csapott rám vagy 20k-t), de az ágyúk eléggé büntetnek, és ehhez még nem is kellett full HE-n maradni.
Ezelőtt volt egy Daring carrym is, mondjuk itt legalább a DM jó supportot nyújtott.
Ez a kettő kellett most a sok Montis szopás után.
-
Lyon-ra valaki tud ajánlani egy használható buildet? Neten nem igazán találtam, ami van, főképp full secondary build. Ezzel viszont az a bajom, hogy nem tűnik a páncélzata alapján brawlingra alkalmasnak. A másik még az AA build, amire szerintem nem lehet várat építeni. Tapasztalatom nincs hajóval, épp most ismerkedem vele. Visszaolvasva itt, nem találtam konkrét ajánlást erre. Köszönöm előre is az ötleteket. Modulfejlesztésekre is kíváncsi lennék.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Highground
üzenetére
Még csak 1500 csatája van, úgyhogy nem csoda, hogy pocsék, mondjuk még ahhoz képest is brutál rossz, ahogy néztem.
Persze a seggfejség más kérdés. -
Highground
aktív tag
Épp most mutatja meg a HUN-T klán Flamu streamjében milyen egy tipikus shima play... marha büszke vagyok...
Shadow remélem nézed
"elscorpio83" 
Asszem statshame lesz a vége... természetesen jó Magyar módjára le is kell idiótázni Flamu-t mert az kemény...
ffs -
válasz
ledgeri
üzenetére
Mindkettő hajó használójaként és a topic csendes olvasgatójaként megszólítva érzem magam a kérdéssel. Cesare nagyon versenkyépes T5-ön, kicsit a páncélzata lehetne jobb, de jól manőverezhető és aránylag gyors BB létére, egészen pontos ágyúi vannak, mellesleg aránylag kis testű hajó. Nem mellesleg gyönyörű a 2*3+2-as toronyelrendezéssel a hajó. Roma szerintem kevésbé kompetitív T8-on, ágyúi számomra nem voltak annyira pontosak, mint a Cesaré-nak. A Roma-hoz van egy festés, mely egyébként nincs leakciózva (mert hát a művészetet meg kell fizetni
) és 100% pluszt ad a csata során szerzett lóvéhoz a szokásos pluszok mellett, de elég csúnya a tetején lévő radart helyettesítő bojlerrel és nem mellesleg baromi drága (7000 dublon). Ezzel T8-on elég jól lehetne keresni a tübbi premium T8-hoz képest (kivéve a Kii-t, melyre van ugyanilyen egyedi festés). Enélkül a szépségén kívül szerintem az lehet érdekes a hajóban, hogy Consealment Expert-tel le lehet szorítani 11km környékére a más felszíni egységek általi detektálhatóságát. A mások által kárhoztatott, túl gyors lövedékekből származó overpenetration-öket nem tudom egyelőre megerősíteni, mert egyrészt még ehhez nem mentem elég csatát vele és ebben a kevés számú csatában sem teljesítettek pontosság szempontjából nagyon meggyőzően az ágyúi. Röviden: a Cesaré-val szerintem kicsi az esély rá, hogy keserű lesz a szád íze, a Roma nem ennyire egyértelmű. Cesare kevésbé kockázatos választás, már csak az áránál fogva is, bár azt hiszem a mindenféle oldalakon található review-k és tapasztalatok az általam írtakat erősítik meg. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim.Szerk: Bár ki tudja, mikor lesz a Cesare újra kapható.
-
KJ82
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Én abban se vagyok biztos hogy a Cesare-t újra árulják valaha is.
Ezt a karácsonyi ládák leírásából másoltam ki :
A random Premium ship, including rare ships such as Missouri, Imperator Nikolai I, Gremyashchy, Mikhail Kutuzov, Belfast, Kamikaze, and Giulio Cesare.
Mind bannolt hajó, amik között fel van tüntetve
-
ddt500hu
veterán
A Z-52-nek a füst mellé van hydro?
-
FoxiestFox
félisten
És még a statom is meg tudtam nézni ma végre.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha neked ez megfelel, akkor öröm-bódottá!

-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na akkor tudod hozni rankedre! Ja nem mind a ketten 1-en vagyunk.

-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Vegyél nekem is egyet.

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
nekem már hónapok óta benn van a prém shop - ban , 2000 Huf körül ajánlgatja
-
Ted_Beneky
senior tag
Én is kaptam egy Anshant, akinek kell most ládázzon

-
olivera88
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Hát jól mondtam. Jó páncél miatt kapta a tűz nerfet az Alaska.

Ime a hivatalos közlemény.
ST. Balance Changes of cruisers Azuma and Alaska
During the testing this cruisers, they have shown survival rates that are excessive during long battles. They have excellent armour plating and, with proper positioning, the only way to deal significant damage to them is through setting fires. Increasing the fire duration for these cruisers will make them more balanced compared to other cruisers on these tiers, while maintaining their distinctive features such as: high damage from Main battery salvoes, a strong armour plating of the citadel and a large reserve of Hit points.
We continue to monitor similiar ships of this type with a view to making the required and necessary balance adjustments.
Please note that the information in the Development Blog is preliminary.
Fox Na még csak az hiányozna.

-
szilva01
őstag
A 0.8.0 mikó gyün?
-
dokee78
félisten
A játékban szénért vehető ládákból eshet prémium hajó?
-
cheatergs
senior tag
Taskok miatt randomozni terveztem, de olyan vállalhatatlanul gyáva, sunyi gyökereket osztott mellém, h 2 meccs után elég is volt. Még nekik állt följebb, ha bb-vel én pusholtam meg capeltem, miközben ők dd-stül, ca-stul 10km-mel hátrébb vitézkedtek. Banoltam volna mind2x a flankemet 1 hónapra.
Am van vmi hír a ruszki bb-kről?
-
ledgeri
nagyúr
Ha legyen egy Olasz, akkor melyiket? Ha annál lenne jobb in-game dubis, akkor melyiket?
-
FoxiestFox
félisten
válasz
sutyerák007
üzenetére
Carry harder
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is elvittem ma egy körre, keresztül-kasul citadelláztam a Yamatokat, de amint elkezdtek fókuszba venni, jött a menekülés
Szép kör. -
olivera88
veterán
válasz
sutyerák007
üzenetére
Te is HE spammerként használod

-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
ddt500hu
veterán
válasz
sutyerák007
üzenetére
Már beléptem de hát hiába írok. Egyébként gondolom van egy szabályzat mennyi olaj, mennyi CB stb. Ha megcsinálom maradok, ha nem kidobtok.

-
ddt500hu
veterán
válasz
sutyerák007
üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
Nagy reményeket fűztem a Montanahoz ,amikor meglett... Nekem ezzel a hajóval nagyon nem megy.
Ez csak a mai alakítás. Az első 3-ban permatargeteltek a CV-k, aztán jött kettő olyan amiben 3 perc alatt elvesztettük az összes DD-nket, majd a végére odadobott egy Ocean mapra, amit szintén bukta volt. És ez minden nap ilyen, egy győzelemre jut 2-3 vereség, így aztán meg se lepődök azon, hogy 35%alatti winrattel áll a monti a dock-ban. Elment minden kedvem ettől az átkozott hajótól.

-
ddt500hu
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Csak egyet toltunk de holnap még megyünk párat. Majd szólunk.
-
ddt500hu
veterán
Kéne még 2 ember.

-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A te oldalad nem jó nálam se.
-
FoxiestFox
félisten
Nálatok működik a wowsnumbers? Üresnek mutatja a napom, pedig játszom.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
sutyerák007
üzenetére
Blehh.
-
olivera88
veterán
válasz
sutyerák007
üzenetére
Undi...
Stalingrad se valami jól bírja AP bombát ahogy észrevettem. Bár "csak "28 k sebzett rajtam a Midway, bár több HP m nem is volt már, h 1 vagy 2 squadron volt arra nem nem emlékszem már.
Három csatám van vele, abból kétszer dobott össze első nap mikor meglett Midway-el, mindkétszer úgy túloldalt volt uniqum CV, nálunk meg.. .Azóta úgy vagyok vele ki se viszem inkább, mert elég jól elszaporodtak az air cancerek.. -
olivera88
veterán
Shokaku AP bomba vs North Carolina
Hmm.
Ahogy olvasom dev blog az alapján az AP bombák mechanikája is át lett dolgozva, és igényel majd némi skillt a használata.
This mechanics was significantly reworked and it's much more complex and interesting now. They used to work similar to AP shells dropped from above at a 90 degree angle, and they basically ignored effective armor. Now they have advanced ballistics and their flight path and angle of impact depends on when you actually release them. They can even bounce against armor! When dive bombers start the run, you can release the payload earlier, at higher altitude with more chances of a deck hit. Or you can wait and release them very late when the planes basically stop the dive - and it will be more like a salvo to the broadside. That's like a separate AP shooting mechanic to learn and master!
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Shadow remélem nézed