-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
CharlieDrop #8290 üzenetére
Nem találtam.
-
Siriusb
veterán
válasz
CharlieDrop #8288 üzenetére
A cpanel-ben nem ez van beállítva. Lehet csinálok egy aldomain-t és megnézem ott is. Viszont ha ott is jó a php verzió, nekem más ötletem nincs, mint hogy a szolgáltató drótozta be.
-
Siriusb
veterán
A phpinfo() valóban PHP Version 7.0.33-t ír:
Loaded Configuration File /opt/alt/php70/etc/php.ini
Csak azt tudnám honnan szedi ezt? Fent van a W3 total cache kiegészítő, de ki van kapcsolva, lehet az kavar be?
Múltkor rákerestem az adatbázisban és a fájlok közt is grep-pel a php70 kifejezésre, de nem talált ilyet. -
Siriusb
veterán
Üdv!
A Wordpress php 7.0 verziót jelez, a cpanel-ben 7.4 van beállítva, phpmyadmin is ezt mutatja.
Néztem a public_html-ben és a wordpress telepítési könyvtárában lévő htaccess-t, de nem látok fix beállítást.
Meg tudnátok mondani, mi lehet a gond, hol keresgéljek? (Amúgy a 6.1.1 wordpress-hez mi az ajánlott php verzió? 8.0?)
Köszönöm! -
Siriusb
veterán
Az rendben van, de a #valami nem ezen az oldalon van. Tehát van a főoldal, ami gyakorlatilag az egész honlap és mellékesen van egy aloldal. Amikor ezen az aloldalon vagyok, akkor a menüben #valami nem működhet, mert itt nincs ilyen elem. A menüben a hivatkozásnak http://főoldal.hu/#valami kell legyen.
A kérdésem arra irányult, hogy ezt a http://főoldal.hu/ résznek van-e valamiféle helyettesítő kódja, ami automatikusan a domain nevet szúrja be az oldal betöltésekor.
A neten semmit nem találtam erről, ezért bátorkodtam itt megkérdezni. -
Siriusb
veterán
Jó reggelt!
Wordpress-ben tudok hivatkozni kóddal a kezdő oldalra (pl. <front>), mint drupalban?
A weboldal egyoldalas felépítésű, csak az adatkezelési lenne külön oldalon, viszont a menüben a kezdőoldalra kellene hivatkozni az anchor-okkal, pl. #rolunk, és elég csúnya lenne a domain nevét is konkrétan beírni a hivatkozásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest