- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
Létezik olyan bővítmény amivel a következőket lehet megcsinálni? Igazából másik megoldás is jólehet.
Ugye van maga a wordpress,a kezdőlap,ott teszem azt írkálod a híreket vagy amit akarsz bejegyzésekben. Na most nekem kéne egy ugyanilyen menü,ahova bejegyzéseket lehet írni. Mert ha csak létrehozok egy oldalt,akkor azt kell mindig módosítgatnom,ez meg így nem a legjobb. Meglehet ezt valósítani?
Igazából arra gondoltam,hogy meglehetne ezt úgyis csinálni,hogy csinálok egy külön kategóriát,amit kirakok a menübe,és annak a kategóriának a posztjait nem jelenítetném meg a kezdőlapon,csak akkor lenne elérhető ha magára a kategóriára megyek rá. Mondjuk gőzöm sincsen,hogy ezt hogy lehetne megvalósítani. Ez csak egy ötlet
-
-
miroon
aktív tag
már megint én
Két bővítmény kellene nekem, egy olyan,hogy lehessen kommentelni facebook profillal a bejegyzések alatt, keresgéltem de nem igazán találtam olyat ami tökéletesen működne.
Illetve egy olyan,ami random dobna egy posztot. Van egy Random menü,és ha rámész mindig random adna egy posztot az oldalról. Találtam ilyet is,de csak olyat ami egy widgetet ad.
-
miroon
aktív tag
Egy újabb kérdés
keresőoptimalizáláshoz milyen plugint érdemes használni?
-
miroon
aktív tag
Haligali emberek,
Kéne egy kis segítség. Simplecatch sablonnál ha egy bejegyzésbe beillesztek egy képet nem akar megjelenni a kezdőlapon,csak akkor jelenik meg ha rámegyek a bejegyzésre magára. Van ötletetek,hogy mit lehetne ezzel kezdeni,hogy a kezdőlapon is megjelenjen a kép? Áttúrtam a sablon beállításokat is,de nem találtam ilyet. (Lehet,hogy van..nem vagyok otthon az angolban
)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Chrome
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest