Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
atee_13 #8485 üzenetére
Tűvé tettem az oldalt 2 oszlop és ikonok keresése után, mire leesett, hogy te a felső menüről beszélsz.
Plusz mobilnézetben is teljesen jó:
Ott van legfelül a kereső, és az oldal címe alatt hamburger menüben a menüpontok. Nem értem mi ezzel a gond? A legtöbb "mobil" nézet hamburger menüt használ, mert helytakarékos, és az apró kijelzőn nincs hely azt a sok betűt értelmezhető (ovasható!) méretben kiírni úgy hogy a tartalomnak is maradjon hely. -
Met
nagyúr
válasz
atee_13 #8461 üzenetére
Bonyolult jelszó használata.
WP és pluginek naprakészen tartása.
Nem használt pluginek törlése.
Ha van kapcsolat form akkor reCAPTCHA használata
Én szoktam felrakni iThemes security-t, wp-admin címet megváltoztatni, sok sikertelen bejelentkezési kísérlet IP szintű tiltása, kétfaktoros bejelentkezés beállítása.
Ha nincs szükség hozzászólásra post és/vagy oldalakon akkor annak tiltása.Én ezeket szoktam, de nem értek a WP-hez
De van sok írás a neten az oldal biztonságosabbá tételéhez.
-
G.F.
aktív tag
válasz
atee_13 #8436 üzenetére
Persze. Kattints a linkre
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest