- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
Hát én attól félek, hogy ezen az oldalon lévő 3. sor pont erre utal: Pricing - AcyMailing
Az ingyenes nem fog automatikusan küldeni semmit, mert nem tudsz beállítani neki cronjobot. -
zeorsdfd
senior tag
A welcome mailnél az első kérdésem, hogy fizetős változat van -e mert ehhez sztem cronjob kell, ami nincs az ingyenesben, ha jól emlékszem.
A másodikat így nem látom át, talán máshova kell azt a css kódot betenni, fene tudja. Talán a sablon egyedi CSS részbe? Aztán a cache is be tud ám zavarni, nálam pl Cloudflare is. -
zeorsdfd
senior tag
Conditionally display featured image on singular posts and pages – WordPress plugin | WordPress.org
Sztem érkezni fog az Elementorba is ilyen kapcsoló mert a cím elrejtésre már van beállítás benne. -
cigam
titán
On a Post Page szakasz. Minden oldalon van egy "Hozzászólás" fül (lehet külön be kell kapcsolni, hogy láthetó legyen.
Ha egy másik oldalból rád linkelnek, azt is "hozzászólás"ként értelmezi a rendszer. Nem lehet, hogy egy másik oldal hivatkozik arra a bejegyzésre?
-
sz.j
nagyúr
Nem vagyok benne biztos, ezért érdemes utánajárni, de valami olyasmi rémlik, hogy megszűnik a hagyományos widget és a Gutenberg-é lép a helyébe .... Viszont ha szükséges, akkor telepíthető a Classic Widgets.
Nézz utána mert abszolút nem vagyok a dologban biztos ... (mint ha Barna videójában láttam/halottam volna, de lehet, hogy erre is rosszul emlékszem)
-
adatfalo
senior tag
Sticky Header-nek csúfolták az iskolában
#7702 Runner_fxr Plugin kell hozzá, mert egy egyszerű popup bar nem felel meg az EU-s jogszabályoknak. Például: CookieBot , GDPR Cookie Complianc -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest