-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Fundiego #3999 üzenetére
Volt hasonló kérdés a plugin support részében, ott is azt tanácsolta a fejlesztő, hogy először készíts egy különálló PHP oldalt és ott tedd működőképessé a kódodat, ha ott működik szépen, akkor másold be WordPress alá és nézd meg mi történik. Ha ott nem megy, akkor a kód valamelyik része összeakad a WordPress-el, ha a különálló PHP fájlban sem megy, akkor a tárhelyen/szerveren van valami korlátozás, esetleg maga a kód hibás.
(#4000) RAiN91: A sablon index.php-jének elején keresd meg a slider szakaszt és cseréld ki a lenti kódra. Kivettem belőle a PHP feltételt, így nem csak a főoldalon jeleníti meg a slidert. Nem teszteltem, de elvileg mennie kellene így.
<!--Slider-->
<div class="row">
<div id="slider">
<?php get_template_part(''.$slides = of_get_option('slider_select', 'nivo').''); ?>
</div>
</div>
</div></div>
<!--Slider end-->(#4001) Met: A linked nem működik valamiért. Ha nem teljesen jó a hivatkozás pozíciója ugrás után, akkor valószínűleg bekavar valamelyik elem a sablonból. Ha van sticky menü akkor az is lehet a probléma forrása.
-
The DJ
addikt
válasz
Fundiego #3995 üzenetére
Ha a plugin nem működik (próbálj valami egyszerű PHP kódot, például írasd ki a mai dátumot), akkor valószínűleg tiltva van a szerveren a PHP eval funkció, enélkül nem fog működni maga a plugin, így a bele írt PHP kódok sem.
(#3996) robot21: Az error logok átnézésével kezdeném, valamin elhasal a kifizetés, lehet PHP timeout, kevés PHP memória, de sok más is. A logokban szerepelnie kellene a hibának. Maga a hibaüzenet micsoda?
(#3997) RAiN91: A legtöbb ilyen ingyenes sablon esetében csak a főoldalon van alapértelmezetten slider. Kézzel bele kell kódolnia a sima page.php-ba is a slidert megjelenítő PHP kódot ha szeretnéd, hogy minden oldal tetején megjelenjen.
-
törölt tag
válasz
Fundiego #3992 üzenetére
Továbbra sem egyértelmű, hogy mit szeretnél pontosan elérni.
Majdnem biztos, hogy akár 4-5 jobb alternatívája van annak amit szeretnél. Ha leírod _mit_ szeretnél, a _hogyan_ helyett, szerintem tud itt valaki segíteni.
-
The DJ
addikt
válasz
Fundiego #3984 üzenetére
A mysql_connect már deprecated, így próbáld:
$connection = mysqli_connect('localhost', 'username', 'password', 'database');
(#3983) ace05: Az alapoktól kell nekik felépíteni a dolgot szerintem, sok mindenbe bele lehetne menni, de kezdetnek felesleges. Mi a WP, hogyan lehet bejegyzést írni, ha újat ír, akkor automatikusan kikerül a főoldalra, ezeket lehet kategóriákba rendezni, lehet kategóriák szerint szűrni, megjeleníteni, stb.
Ezek annyira alap dolgok, hogy tudtommal nincs ennyire kezdőknek szóló leírás, de lehet csak én nem találkoztam még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest