-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Az első probléma valószínűleg abból adódik, hogy amikor készíti a képeket (mint ahogy lent is írtad), akkor annál a képnél erősebben körbevágja, hogy megfeleljen a beállított képméretnek és aránynak.
Itt nézelődj, szerintem segíteni fog.A második érdekesebb. Nem kapcsoltad ki véletlenül a Lightbox szkriptet a woocommerce/beállítások/általános menüben? Vagy lehet, hogy be van kapcsolva egy másik és ütköznek. Itt arról beszélnek, hogy hogyan lehet teljesen kikapcsolni a beépítettet és engedélyezni egy másikat.+
A harmadik passz. Egyfelől nem tudom, hogy miért a sok méret, másfelől pedig én túl hasznosnak találom ahhoz, hogy kikapcsoljam, még ha lehet is. Ha nagyméretű képeket használsz mindenhol, az nagyon megfogja az oldalt. Hiába méretezed le CSS-ben, attól függetlenül mindig a nagy képet kéne betöltenie, ami nagyobb forgalommal jár. Ez ugye egyenes rossz, ha mobilról nézik az oldalt.
Ezt a sablont amúgy Te csináltad? Felfedezni vélem a 2012 alapsablon nyomait, ennek ellenére még is szépen át van faragva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged