Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Azóta én is az Astra-ra lőttem, köszi.
#8851beteg: Áhhá, értem. Hát igen, kérdés, hogy módosítják-e a kódot... Azóta szembejött egy ilyen oldal is, ahol ingyen lehet letölteni addon-okat, pl az astra pro-t. Itt még annyira kérdés, hogy mit is töltesz le.
Más: Mivel elég sok addon-t kell letöltenie az embernek, ha jó feature-settel rendelkező oldalt akar, így elkerülhetetlen, hogy valamely addon által generált content, element ne angolul jelenjen meg. Ennek orvoslására mit javasoltok? Pl marha gagyi hatást kelt, hogy egyik termék alatt "Kosárba teszem" gomb van, a másiknál "Add to cart". Vagy WP Forms-nál a név-nél First/Last.
Más+1: Arra esetleg van ötletetek, hogy mitől lehet, hogy nem jelennek meg az árak a termékeknél? Egyelőre a HuCommerce-re gyanakszom, kb azóta "jöttek vissza" az árak, mióta azt kikapcsoltam. De lehet csak azon belül valamelyik beállítás miatt vagy nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest