Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Azóta én is az Astra-ra lőttem, köszi.
#8851beteg: Áhhá, értem. Hát igen, kérdés, hogy módosítják-e a kódot... Azóta szembejött egy ilyen oldal is, ahol ingyen lehet letölteni addon-okat, pl az astra pro-t. Itt még annyira kérdés, hogy mit is töltesz le.
Más: Mivel elég sok addon-t kell letöltenie az embernek, ha jó feature-settel rendelkező oldalt akar, így elkerülhetetlen, hogy valamely addon által generált content, element ne angolul jelenjen meg. Ennek orvoslására mit javasoltok? Pl marha gagyi hatást kelt, hogy egyik termék alatt "Kosárba teszem" gomb van, a másiknál "Add to cart". Vagy WP Forms-nál a név-nél First/Last.
Más+1: Arra esetleg van ötletetek, hogy mitől lehet, hogy nem jelennek meg az árak a termékeknél? Egyelőre a HuCommerce-re gyanakszom, kb azóta "jöttek vissza" az árak, mióta azt kikapcsoltam. De lehet csak azon belül valamelyik beállítás miatt vagy nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő