Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
BarnaB@hu
üzenetére
A videót mindig megnézem, még ha nem is mindig értem. Próbálgatom is a videó alapján a dolgokat, mert hiába nézem meg 3x, ha egyszer végigkattintgatom, jobban rögzül.
Ez a Gutenify Photography is tetszik. Szemeztem is vele, de stabilabb alapnak tűnt az elementor alapozó videó. Az utóbbi videókból viszont az jön le, hogy némileg te is lemondták már az elementorról és ez lesz a jövő csak annyira még nem jelen, hogy például aki ebből él az erre építsen. De ez csak egy megérzés.
Tehát jó ötlet lenne ránézem a gutenify-ra és megnézni vele ezt a photography template-et. De ha jól sejtem előbb meg kell vennem a gutenify-t hogy próbálgatni tudjam a free template-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest