Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyesteb

tag

válasz FIREBLADE78 #7975 üzenetére

Szia!

Elképzelhető, de ha jó a szolgáltató (őket spec nem ismerem), akkor nem fog segíteni csak egy levél alapján. Bárki lehet. Max ránéz a tárhelyre és ha lát hibát, akkor kijavítja, ha jó fej, vagy értesíti a mostani webeseteket (gyorsan lecserélném a helyedben), hogy gond van a szolgáltatással.
    Én is mindenkinek úgy csinálom, hogy a partner nevére szól a számla, csak ha nagyon nem ért hozzá a megrendelőm, akkor csinálom én, de úgy is a szolgáltatói számlát a partner nevére kérem, sose a sajátomra. Gondolom a webesed ezen is keres egy keveset, de nekem akkor sem éri meg a sok munka. Én is viszonteladó vagyok egy tárhelyesnél, de ott is csak részesedést kapok a számlából, nem az én nevem alatt megy.
    Amúgy, ha elküldöd a weboldal címét, vagy bemásolod, mit ír ki a böngésző, talán meg lehet mondani, mi a gond.

Ha feléled az oldal, javaslom gyorsan lépj be az adminba (amennyiben van ilyen belépésed), tegyél fel egy költöztető plugint és vidd saját előfizetésed alá az oldalt, pont az ilyen problémák elkerülésére. A webesek néha jönnek-mennek, de az oldaladnak mennie kell, azért csináltattad, fizettél érte. Persze megvan a véleményem az ilyen emberekről, de ez a topik szakmai, így nem írom le.. :)
    Csak annyit, hogy az ilyenek miatt nehéz megélni ebből a szakmából, mert lenéznek minket. Sajnos nagyon felhígult a piac.

Új hozzászólás Aktív témák