- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Én láttam, sajnos.
Egyetlen aloldalnyi tartalom, ahol a képek és a szövegek váltakozva jelennek meg jobb/bal oldalt, csakhogy mindez a linkelt ocsmány téma környezetében, nagyon szűken, mindenféle stílus nélkül. Nulla funkció, 1 nap alatt pótolható egy modern témán. Legyártható ez a nyitóoldal, és ha kell, később hozzá lehet dobni aloldalakat.
Eastman: Ezzel csak elijesztenéd őket. És nem tudom, hogy jött le, de én csak jót akarok, nem arra a röhejes összegre vagyok ráfeszülve, amiért felajánlottam, hogy megcsinálom, hanem mert máshogy nincs értelme és látom, hogy neked nem megy.
Felajánlottam a tárhelyem, ami a Sybell-nél van, meg majd beszállsz a tárhely költségbe is, ha lesz pénzed. Egyedül egy domain (át)regisztrációra van szükség, ami 2 ezer forint kb, és azt is mondtam, hogy az egészet kifizeted majd, ha tudod. Később, meg ha szeretnél, függetlenedsz tárhelyileg, a költözésben vagy a Sybell-en belüli szétválasztásban meg segítek.
Mi kell még? Erre most jössz megint ezzel az elavult témával, mintha a levegőbe beszéltem volna mindeddig a PÜ-kben és a telefonon. De persze, én vagyok a hülye, hogy ráfeszülök valamire, mert ennyire OCD-s vagyok, ha hulladékot látok. Attól, hogy a példaoldalaimon mindenféle gombok, meg ajánlatkérők vannak, az nem azt jelenti, hogy a tied is ezekkel akartam volna bezsúfolni, ettől igazán nem kell hátrahőkölni, aztán azt kamuzni, hogy jobb ajánlatot kaptál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest