Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Gyorstalpaló: https://wpsuli.hu/kurzus/generatepress-tanfolyam/
Eleve jó theme ingyenesen vagy fizetősen + a vele való építkezés a WP most már alapértelmezett Gutenberg szerkesztőjével. Én mostanában ezt a vonalat követem, így lehet a leggyorsabb oldalakat összehozni. Főleg a fizetős GP-vel (vagy hellopack-kal). Ezekről mind írtam már itt is. Meg az oldalon is találsz még pár tanfolyást ingyen.
Ezekben az a jó, hogy ha még a GP sablonjait is használod kiindulásként, akkor ezek kb. hasonlóan szerkeszthetők. Emellé én már csak ingyenes dolgokat használok:
• Disable Comments
• JetFormBuilder
• JetStyleManager
• Logo Slider by LogicHunt.com
• Rank Math SEO
• UpdraftPlus - Backup/Restore
• Wordfence Security
• WP Fastest CachePlusz egy Duplicator jól jöhet még, ha költöztetsz (videó), meg egy Duplicate Page, ha valamelyik aloldalt vagy egyebet sokszoroznál építéskor (aztán törölhető a plugin).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Xiaomi Mi 10T Pro - 8/256 - ezüst
- Poco X6 Pro - 12/512 - szürke
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest