- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz
SpaceJam #7426 üzenetére
Igen ahogy néztem a hibakódokat és a keresgettem a neten, mindehol az elavult PHP-t írták. Sajnos a web-server.hu-nál csak 7.3 a legmagasabb. Írtam a supportnak egy emailt, hogy megtudják e oldani a frissítést. Ha nem akkor elhozok tőlük mindent. Sybell és Elin közül melyik ajánlott jobban? Anno a web-server is elég jónak tűnt, de az évek folyamán valahogy leépültek sajnos...
Ha költözés lesz mennyire bonyolult a dolog. 2 WP honlap van jelenleg a tárhyelyemen, illetve 4 domain, meg egy jópár email cím... Ebből 3 domain amit használok (az egyikre szeretném most az új honlapot). 1 maradhat mert ha lejár úgysem hosszabítanám. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #7426 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy mit importálsz WP sablonként és mit Elementor témaként, meg hogy miféle modulokról van szó... Akármelyik ludas lehet. Ilyenkor ki szokás kapcsolni mindegyiket és egyesével visszakapcsolva teszelni, hogy melyik okoz galibát (kacsa még nem volt). Ha nem tudod kikapcsolni, mert pont az admin nyekkent meg, akkor meg az FTP/wp-content/plugins helyen átnevezed a mappát. Stb-stb, alvás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest