- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mindegyikre ezt írja. Már tegnap is gondolkodtam azon, hogy a 0 pixel letiltja az átméretezést. Ma a fórumát olvasgatva bebizonyosodott. Logikai és kapcsolat van a formátum konverzió és a felbontás között. Vagyis ha nem kell módosítani a felbontást, a konverziót sem végzi el. Azért ezt egyértelműbben le is írhatták volna! Amúgy sem információgazdag az oldal.
Most hogy az átméretezést kikapcsoltam, és csak a konverzió maradt, már léptem egyet előre, de még nincs minden rendben. A médiakönyvtárban megjelent a "Resize Image" gomb, az Imsanity oszlopban. De! Ha rákeresek .bmp -re, máris eltűnik minden abból az oszlopból.
Még csekkolyam is, hogy tényleg egy mezei bmp-ről van-e szó:
File Name: Still0118_00000.bmp
File Size: 5.9 MiB
File Type: BMPFile Type
Extension: bmp
Mime Type: image/bmp
Bmp Version: Windows V3
Image Width: 1920
Image Height:1080
Planes:1Bit
Depth: 24
Compression: None
Image Length: 0
Pixels Per Meter X: 3780
Pixels Per Meter Y:3780
Num Colors: Use BitDepth
Num Important Colors: All
Image Size: 1920x1080
Megapixels: 2.1
Category: imageKi is emeltem a fura értéket, de lehet ez normális, nem ismerem a bmp-k lelkivilágát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged