- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem ismerek olyan hazai szolgáltatót ahol ennyire a WP-re építenek, elvileg ISP és közvetlenül alatta kellene legyen normális felhős szolgáltatónk.
Igazából azt nehéz látatlanban megítélni, hogy az SG RAM cache mennyit jelent, összehasonlítva egy cache pluginnal ami szintén RAMot használ lemez helyett.
Az sem mindegy szerintem, hogy a cache bizonyos tartalmakhoz ok, de a perszonalizált tartalomhoz (pl.: hirdetések amiből a pénz jön) valószínűleg XHR callback-el jönnek le, még ha azok CDN-ről jönnek is ott mindig egy kis plusz késleltetés.
Tehát a teljes képet nézve nem biztos, hogy mindig ugyanaz a szolgáltató lesz a legjobb. Ha jó helyen tájékozódtam az SG, pl multisite telepítésekhez annyira még nem jó.
Nekem is 45-50ms körül hozott a traceroute az Amsterdam, NL szerverükre, de volt egy elég furcsa 1000-1500ms akadás 6-7 között.
Remélhetőleg hallunk még a kollégáról, és akkor legalább lesz több tapasztalat bárhová is mentek át
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged