-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
spiritex #4778 üzenetére
Bocsánat, de ki kell, hogy javítsalak:
Lehet almappába is wordpress-t telepíteni, viszont onnantól kezdve ha a fődomainhez tartozik egy olyan oldal, ami az almappára hivatkozik (teszem azt www.alma.hu/proba/ akkor nem az alma próba oldala jön be, hanem a proba almappa tartalma).
(#4782) spiritex Itt is ki kell, hogy javítsalak, egy adatbázis alá is fel lehet telepíteni több wordpress-t, annyi, hogy más előtagot kell a táblákhoz használni ezt a wp-config.php fileban lehet beállítani (vagy a wordpress telepítésekor). Ezt a sort kell keresni:
$table_prefix = 'wp_';
értelemszerűen a wp_ -t kell átírni másra. -
Flowtation
őstag
válasz
spiritex #4778 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát ha jól értem, akkor létre kell hoznom egy aldomain-t, a meglévő tárhelyemen? A helyzet az, hogy van egy oldal ahol én vagyok az admin, tehát mindent én kezelek (magyarán én intéztem mindent a tárhely,domain szolgáltatóval) és vannak a sulis oldalaim, amiknél ugyan admin vagyok, de ilyet nem biztos, hogy el tudok intézni. A sulis dashboardban tudok igényelni új tárhelyet és új adatbázist is. Mi a kettő között a különbség? Egyébként ez utóbbinál azt sem tudom, hogy mekkora tárhelyünk van, ezt meg lehet valahol nézni? phpmyadmin hozzáférésem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest