Hirdetés
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Nyugi, nekem is kellett, vagyis nem, mert elolvastam, hogy mi a baja és addig javítgattam, míg jó nem lett.
Nálad is írja, hogy mi nem tetszik neki. A snippetbe tedd be a szópárt, hogy: "számítástechnikai szerviz", akkor már egyel kevesebb lesz a piros. Az oldal szöveges tartalmában konkrétan 0-szor szerepel a szópár, nyilván piros. Fogalmazd át a tartalmát úgy, hogy több alkalommal is szerepeljen benne, akkor az is zöldre fog váltani. Legfelül az a baja, hogy az első bekezdésben nincs megemlítve a kereső szó párosa, szóval nyithatod a szövetet azzal, hogy üdvözlöm a R-szerviz számítástechnikai szerviz weboldalán. Hopp, az is el fog tűnni. Kevés a rizsa, abból is több kellene, lehetőleg keresőszavakat helyezz el szépen megfogalmazva. Ha képeket tettél fel akkor azokra kattints rá, majd ott a szerkesztés gombra. A "Helyettesítő szöveg" felirat után írd be a képnél azt, hogy számítástechnikai szerviz majd utána amit még szeretnél, pl. banner 1 stb. Akkor az is átvált zöldre. Hirtelen ennyi tippet tudok adni, de majd egy hozzáértő kijavít, én csak lelkes amatőr vagyok egy saját oldallal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 / Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest