- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Köszönöm, kitököltem melyik kell nekem.
Még egy kérdés, a téma testreszabásánál alul ha átkattintok a mobilos megjelenítésre akkor a két egymás mellett lévő hasáb átrendeződik egymás alá, viszont a felső oszlop rálóg az alatta lévő tartalomra.
Ha a WPtouch Mobile Plugin engedélyezve van lesz egy switch to mobile theme gomb, arra kattintva jól jelenik meg a szöveg.Mit kell ilyenkor tenni?
Azért kérdezek ilyen f@szságokat mert mint írtam grafikus vagyok, nekem az Adobe Muse megváltás volt.
Csak most olyan oldal kell amibe később bele tudnak nyúlni, tartalmat áthelyezni pl. elvégzett munka státuszba
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Őskoczka
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest