Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Domike84
üzenetére
Én HTML widgetet használok amibe beillesztem az Adsense kódot.
Általában sidebarba szoktam berakni vagy cikkek bejegzések előtt/után. Ha nincs widget terület akkor csinálok. A hivatalos google adsense pluginban egy jó funkció, hogy képes beilleszteni a bejegyzésekbe is a hirdetéseket. Már amikor éppen képes rá.

Nem nagy durranás hirdetési blokkot létrehozni az Adsenseben. Ami nem kell azt töröld a jobb átláthatóság érdekében!
Szerintem már csak responsive blokkokat érdemes létrehozni mert ellenkező esetben mobilon előjöhetnek a furcsaságok. Amit ugye a google "megfelelően" jutalmazni fog.
Egy kezdő oldal nem fog semmilyen költséget fedezni ezekből a hirdetésekből csak lesz valami ami ugrál és villog. (Plusz hozzávág kb. 30 lekérést az adott laphoz és utána beleköt a pagespeed pár dologba.) Részemről szelektálom azt is, hogy mit jelentetek meg. Nem szeretnék bűzös szömörcsögöket látni a weblapomon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest