- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Tudnátok segíteni költöztetett oldal képei kapcsán?
wordpress.org-ról jött az oldal, de csak az eredeti képeket tudtuk áthozni.
20 ezer+ kép.A honlap cikkeiben mindneféle egyedi méretek vannak a képeknek. Nem találtam rendszert. Rengeteg cikk, rengeteg képpel (gondolom minden szerző máshogy méretezett). No meg van, hogy képernyőmérettő függően egy képhez meg van adva 5 különböző képméret.
Ezek most nem is jelennek meg.
Hogy tudnám ezt megoldani? Amit találtam thumbnail újrageneráló pluginokat, azok nem elemzeték a cikkeket, hogy milyen méret kellene egy-egy képből, hanem amit előre megadtam neki mértekek, azokat legenerálta, ha kellett-ha-nem.
Találtam ugyan egy nagyon jó megoldást: ha egy kép megjelenítése 404-re fut, akkor az elnevezés alapján (szerencsére valahogy így néznek ki a html src-ben a képek: kepnev-2-1024x683.jpg) a plugin próbálja futás közben az eredetiből legenerálni.
A gond, hogy ami ilyen plugint találtam, az nem működött, fejlesztője évek óta nem frissíti.Valami ötlet, vagy esetleg egy működő plugin?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest