- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 
			  PROHARDVER! WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Edorn senior tag Tudnátok segíteni költöztetett oldal képei kapcsán? wordpress.org-ról jött az oldal, de csak az eredeti képeket tudtuk áthozni. 
 20 ezer+ kép.A honlap cikkeiben mindneféle egyedi méretek vannak a képeknek. Nem találtam rendszert. Rengeteg cikk, rengeteg képpel (gondolom minden szerző máshogy méretezett). No meg van, hogy képernyőmérettő függően egy képhez meg van adva 5 különböző képméret. Ezek most nem is jelennek meg. Hogy tudnám ezt megoldani? Amit találtam thumbnail újrageneráló pluginokat, azok nem elemzeték a cikkeket, hogy milyen méret kellene egy-egy képből, hanem amit előre megadtam neki mértekek, azokat legenerálta, ha kellett-ha-nem. Találtam ugyan egy nagyon jó megoldást: ha egy kép megjelenítése 404-re fut, akkor az elnevezés alapján (szerencsére valahogy így néznek ki a html src-ben a képek: kepnev-2-1024x683.jpg) a plugin próbálja futás közben az eredetiből legenerálni. 
 A gond, hogy ami ilyen plugint találtam, az nem működött, fejlesztője évek óta nem frissíti.Valami ötlet, vagy esetleg egy működő plugin? 
- 

Edorn senior tag Tudtok esetleg ajánlani olyan fizetős vagy ingyenes slider-t, ami rombusz területen jeleníti meg a képeket? Egymás mellett a mondjuk a 200x100-as képek, melyek slider szerűen jobbra balra pörgethetőek/lapozhatóak/csúsztathatóak. De maguk a képek nem téglalapban, hanem jobbra döntött rombuszban jelennek meg (a képek persze nem torzulnak). Legnépszerűbb termékek megjelenítéséhez kellene a főoldalra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő