Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Sziasztok! Nagyon kellene csinálnom egy fotós oldalt magamnak. Ezerszer megfogadtam már, hogy belevágok és megfogadom Barna tanácsát, hogy lejárt a sablonok kora, csináljam magmanak. De annyira minimális időm van leülni így kreatívkodni, hogy figyelembe véve azt, hogy pár hónapja azt se tudtam mi az a wp, sok esélyt nem látok arra, hogy össze elementorozok magamnak valamit.
Találtam viszont most egy elementor template-et ami eléggé tetszik, sőt, azt mondom, hogy nekem nem is kell több annál mint hogy lássa az ügyfél, hogy ki vagyok mi vagyok hol ér el, milyen árakon milyen típusú képeket kap tőlem. Ez a template kit 1-2 oldalából de akár 1-ből is akár összehozható, legalább is én a naív fejemmel így gondolom.
Ha domain+tárhely megvan, nagy hülyeség lenne egy ilyen template kitet magamra szabni? Őszintén szólva amit tud az tetszik, és nem igazán tudnék magamtól jobban építeni. Valamiért ha látom akkor tudom, hogy tetszik-e de ha nem látom akkor nem tudom addig a szintig elvinni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest