- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Új vagyok ebben a témában, most tanulom, és én úgy tanulok, hogy amíg nem értek egy témát, vagy nem tudok egy problémát megoldani, addig nem megyek tovább.
Na most eléggé megakadtam, egy elég fontos dolgon, és sajnos nem tudom, hogyan tovább - ebben kérném a segítségeteket:
Arra már rájöttem, hogy ha azt szeretném, hogy a sablon, amit letöltök és használok úgy nézzen ki, mint az a példa oldalakon és a képernyőfotóikon van, akkor importálnom kell a "demó adatokat", illetve telepíteni a szükséges pluginokat. Ehhez pl. a ThemeGrill sablonok eleve feltelepítik a ThemeGrill Demo Importer nevű plugint, ami a saját témákkal (és csak azokkal) nagyon jól működik, az a végeredmény, amit a példaoldalon látok - más sablonokkal viszont nem működik. És ez probléma. Telepítettem más ilyen típusú plugint is (pl. Import Demo Data), de egyszerűen a sablonok (általam próbált) nagy részével ez sem működik.
Adott pl. a következő sablon: SKT Gym (Szerző: SKTThemes). Egyszerűen nem tudok rájönni, hogyan tudnám megkapni a demó oldal kinézetét, hogy azt tudjam szerkeszteni. De ez csak egy sablon a sok közül, amit egyszerűen nem tudom, hogyan tudnék "működésre bírni". Átállítom a kezdőlapot, végignézem a beállításokat, de már nagyon el vagyok veszve.Segítenétek, kérlek, hogy mi ennek a "hivatalos módja", hogy bármelyik sablon amit WordPress-en belül letöltök és telepítek, annak a demó oldalát kapjam vissza, hogy azt tudjam utána testre szabni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest