Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
sziasztok
bele kell nyúlnom egy weboldalba
van egy oldal, amit csak clone-oznom kéne, és a tartalmát átírni.
le-clone-oztam.
csináltam benne módosítást, de a "Frissítés"-re nyomva csak nagy fehérség marad ...
és a címsorban a "http://xxxxxxxxxxxx.hu/wp-admin/post.php" szerepel ... és nem megy tovább ...amit beírtam, az megvan, de az oldalt megnézve a direkt linkkel semmi változás nem történt ...
az oldal amit clone-oztam, és szerkesztenem kellett volna rendelkezik egy ilyen -el:
amíg erre a piros keretben jelzett gombra rá nem nyomok, mind HTML, mind vizuális nézetben semmi nincs a tartalmi részben.
rányomok arra a Builder-SEO-ra, akkor feldobja ezt:

és utána a tartalmi részt megkapom, szerkeszthetem, de nem elakad ...
mi lehet a gond?
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest