- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BIOS frissítés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slapy
aktív tag
Sziasztok!
Médiatárhoz van valami plugin hogy ne ömlesztve lássam a képeket hanem mappákban pl amiket akár ftp-n is feltölthetek?
-
Slapy
aktív tag
-
Slapy
aktív tag
Van az admin felületen a megjelenés menüben egy olyan hogy css szerkesztése, nem tudom erre gondolsz-e és ha igen akkor miként kell használni
style.css van ez ugye ott is van a child mappában, ebbe elég az adott blokkot (lehet nem igy hívják) beleírni avagy másoljam át az egész fájl tartalmat és utána módosítsam? Jut eszembe a 224. sort is módosítani kellett és így már tényleg tökéletesek az input mezők -
Slapy
aktív tag
Közben eszembe jutott még egy probléma aminél nem jutok előre... :/
Itt [link] túl nagynak találom a képeket,ha woocommerce béállításoknál átírom , majd regenerate thumbnail-el újragenerálom akkor látszólag nem történik semmi! Ugyanakkorák maradnak de ha megnyitom bármelyik képet új oldalon akkor pedig jó a mérete. Úgyhogy szegényes tudásommal arra jutottam hogy a sablon css beállításai felnagyítják egy fix méretre ..
-
Slapy
aktív tag
Köszönöm előre!
Ez lenne az említett oldal [link]
-
Slapy
aktív tag
válasz
infectedmann #2594 üzenetére
Én hoztam létre és ez alapján
-
Slapy
aktív tag
válasz
infectedmann #2590 üzenetére
nah, child témába másolva ennél sem látszanak a fordítások, ha az eredetiébe másolom be akkor látom! Mindkét esetben a child téma van aktiválva!
Kérdésem az lenne hogy nem fog felülíródni egy újabb frissítésnél?
Amúgy bocsi mindenkitől hogy ennyi kérdésem van , de még tanuló vagyok nagyon wp, woocommerce, fordítás témában... -
Slapy
aktív tag
válasz
infectedmann #2590 üzenetére
Épp az imént töltöttem le és ismerkedek vele
amúgy míg nem csináltam gyerek témát a loco-val sem volt semmi gond! Szerintem az sokkal felhasználó barátabb ám lehet csak ki kell ismerni ezt a programot is
-
Slapy
aktív tag
Teljesen összekavarodtam már a fordítással kapcsolatban.... :/ child témában fordítva a loco-val elmenti a dolgokat látszólag de az oldalon nem jelenik meg...plusz frissítettem ma a wp-t és annak egyes része is angol lett
-
Slapy
aktív tag
válasz
Nagytalp #2580 üzenetére
Csináltam ilyet is, hogy pontosan ezt írtam-e bele azt majd holnap meglesem!
Azt viszont tudom hogy nem volt languages mappám hanem lang és átírtam function.php-ban ezt a részt, de utána se volt jó, lehet nem jól adtam meg az útvonalat?!
Ha mégsem jönnék majd rá akkor azért súgjál légyszí -
Slapy
aktív tag
Sziasztok!
kb egy hete ismerkedek a wp-vel és a woocommerce-vel!
A minap olvastam hogy nem árt gyerek témát csinálni
Meg is csináltam a wp codex oldal alapján, létre is jött aktiváltam is!
De csak részben lett jó...kinézet, oldalak,stb megmaradt viszont a widgetek az oldal sávban és a láblécben összevissza lettek....van ami eltűnt van ami máshova került és amiket pedig már töröltem újra ott lettek... :/
Mit ronthattam el? vagy ez így működik és a widgeteket állítsam be újra és később már nem lesz vele gond?
Másik problémám hogy még ezelőtt elkezdtem lefordítani a témát amit használok (Artificer). Ma volt hozzá frissítés, mielőtt engedélyeztem lementettem a .po és .mo file-t amit utána visszamásoltam plusz a gyerek témába is bemásoltam, de elszállt az összes fordítás..! Mit csináltam rosszul, hogy csináljam ezután hogy frissítésnél ne menjen újra a levesbe?Köszönöm szépen előre a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest