- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domike84
csendes tag
Sziasztok,
Kezdő Wp-s vagyok és egy kicsit elakadtam. Tanácsotokra lenne szükségem.
Csinálok egy blogot ami szépen alakul tartalom szempontjából illetve látogatók is vannak. Ami kérdés:
1. Statisztikában megjelennek olyan oldalak látogatottként mint: [No page title found] /wp-comments-post.php vagy [No page title found]/xmlrpc.php ezeket le kellene tiltanom vagy ez normális?
2. Hogyan lehet megoldani hogy az archív cikkeknél ne csak az látszódjon hogy egy hónapon belül mennyi cikk volt hanem mondjuk a címek is így nem kellene mind a 20 cikket végig görgetni?
3. Próbáltam megcsinálni hogy ne a teljes cikk legyen látható hanem csak egy összegzés de valamiért nem történik semmi. Mit csinálok rosszul?
4. Wp touch-ot felraktam hogy mobil barát legyen az oldal de a legutóbbi 2 frissítés után a webmestertools olyan hibát jelez hogy a cím/mobile nem található és ez a hiba
A Googlebot nem tudta feltérképezni ezt az URL-t, mert az URL egy nem létező oldalra mutat. A 404-es állapotkódok általánosságban véve nem ártanak webhelye teljesítésének a keresések során, ám Ön felhasználhatja őket a felhasználói élmény javítására. További információMűködik az oldal mobilon is így nem tudom mi történt.
Ha valaki tudna pár tanácsot adni szívesen tanulnék
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest