Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Igen, én is ezt a 0,7-es értéket találtam a legoptimálisabbnak. Csak azt hittem, hogy van esetleg valami beállítási lehetőség, amikor akár egymásra is helyezhetném a sorokat, ha valamiért akarnék ilyen hülyeséget csinálni.
De akkor Word-ben valószínűleg nincs ilyenre mód. -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Word 2019: Poppins betűtípust használnék, viszont alapértelmezetten a 0 térköz és 0 sorköz nekem túl szellős, csökkenteni szeretném. A sorköz elfogad negatív értéket, gondoltam azzal beállítom.
De ebben az esetben miért vágja el a betűket? Van ennek kiküszöbölésére valamilyen beállítási lehetőség?
Photoshop használatakor ilyen problémám nincsen.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Egyéni oldalmérettel szerkesztettem meg egy dokumentumot, nem szánom nyomtatásra és ezért nem akartam eltördelni.
Viszont, ha PDF-ben mentem el, akkor az oldal alja nem jelenik meg helyesen.Hogyan tudnám úgy elmenteni, ahogy a Word-ben is megjelenik?
Köszönöm előre az ötleteket, tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért köszi, hogy te is ránéztél.