- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
localhost #1936 üzenetére
Az igazat megvallva egy weblapról ollózok össze egy tananyagot és ott kijelölöm, másolom, beillesztem és 95%-ban jól jelenik meg, de van, hogy címsorokat szeretnék beiktatni, amely (fő)sorszámot kap, de akkor fogja és az előzőleg beillesztett szövegrészben is behúzza a bekezdéseket és beszámozza, amikor ezt a címsort bemásolom. Igazából annyi kellene, hogy ne formázzon semmit automatikusan :-)
Pld. beírok valamit, eléírok egy számot, ponttal és átírja nekem egy másik számra, amelynek vélt előzményeit meg is találom a szövegben. Na ezt nem szeretném :-) Gondoltam, esetleg wordpadben megszerkeszthetném, az is elegendő lenne (notepad nem, mert vannak benne képek) és utólag illeszteném wordbe és adnék neki egy megfelelő formázást. Szóval csak illessze be és ne nyúljon hozzá, s amikor magam is olyasmit csinálok ami szerinte hasonlít valamire amivel tennie kéne valamit, ne tegye :-)))Üdv és köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged