Hirdetés
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Hacked_3940
üzenetére
Szerintem a WMA-ból nem nagyon kéne MP3-at csinálni (persze ha nem tudja lejátszani, akkor esetleg), mert az egy veszteséges tömörítési eljárás, ha azt újratömöríted MP3-ba (ami szintén veszteséges tömörítés), akkor már jelentősen romolhat a minőség. (csak nyiss meg egy JPG képet, és mentsd el újra JPG-ben, ha ezt egy párszor megismétled, a végén szinte felismerhetetlen lesz a kép - persze nem a losless JPG-re gondolok - na kb ez van a zene újratömörítéssel is)
-
Hacked_3940
csendes tag
Kedves BoGár!
Winamp-pal le lehet játszani a .wma-kat! Nekem 2.6-osom van, azzal megy. Rakd fel, és próbáld ki. Lehetséges, hogy a .wma-k társítva vannak a Media Playerhez, nem? A Winamp-on belül leellenőrizheted (options/preferences/setup/file types), hogy milyen típusú file-okat társított magának. Jelöld ki a wma-t is.
Csinálhatsz ám a .wma-ból .mp3-at, ha sok időd és kedved van :) .wma -> .wav -> .mp3. Az eljárás előnye, hogy még én is megértem, hátránya, hogy a konvertálás nagyon lassú. Jó, nem annyira, de annyi idő alatt tömöríti ki a .wma-t .wav-ba, mint amennyi maga a szám. Tehát ha tegyük fel, az albumod 50 perces, akkor a konvertálás 50 percig tart. Ha nem tántorodtál el, akkor folytatom :) Dupla katt a Nullsoft Disk Writer plug-in-ra, itt kiválasztod a könyvtárat, ahová szeretnéd hogy kitömörítse a .wma-kat (automatikusan a lehető legjobb minőségben fogja elkészíteni), majd OK és végül Close. Mielőtt nekiesel, nézd meg, hogy a kívánt sorrendben szerepelnek-e a számok. Ez nem annyira fontos, de rend a lelke mindennek :) Figyelj még arra is, hogy se a Shuffle, se a Repeat ne legyen benyomva. Ez utóbbi azért érdekes, mert ha újrakezdi, akkor a már elkészített .wav-okat felülírja :)
Najó, asszem mára befejezem :D
Szija,
tsibe -
BoGár
tag
Letöltöttem egy albumot, és amikor kitömörítettem, kiderült, hogy WMA. Médiaplayeren kivül mivel lehet még lejátszani? A Winamphoz van-e valamilyen kiegészítés, hogy ismerje?
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Crimson Desert
- RAM topik
- iPhone topik
- EAFC 26
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest