- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
BerlinBoy632 #26002 üzenetére
Próbálhatsz adni neki egy hard reset-et (5-10mp-en keresztül reset gomb), újrakonfigolni az egészet, néha csak ennyi kell a sikerhez.
-
JoinR
őstag
hupsz rossz topik, sorry
-
JoinR
őstag
Sziasztok!
Az albérletben egy Alice Modem 1121 WLAN típusú router van (Németországban), és szobatársam PC-jére nem tudunk netet varázsolni, mióta a Win Vista update-elt. Akkor eltűnt az összes wifi hálózat (beépített wifi-vevője van, valami Drahtlos, de nem találtam egyéb driver-t hozzá, illetve alapból látja a win7). Azóta felraktunk egy win7-et, ezen látja a hálózatokat, és az én router-emre (valami alap TP-Link) gond nélkül tud is csatlakozni, de az Alice-re, amin a net van, arra továbbra sem. Azt írja, nem sikerült a csatlakozás, néha felhasználónév-jelszót kér, ami persze nincs semmin (amikor próbaként raktam rá, akkor se volt jó). Minden más működik a router-rel, laptop, mobilok...LAN-on keresztül is működik minden, az érintett gép is. Ha direktben hozzáadom a hálózatokhoz a wifi-t, beírom az SSID, jelszó, titkosítás fajtája stb...akkor egy piros X lesz a listában és nem lehet megpróbálni se a csatlakozást.
A router már többször volt hard reset-elve is, sajna semmi nem segít. Csatornákat váltottam, azzal se jó. Valakinek valami tipp? -
JoinR
őstag
Sziasztok!
Melyik a jobb?
TP-Link TL-WN721N 150 Mbit
TP-Link TL-WN422G 54Mbit, de van antennájaÁrban mind2 ~2500-3000, esetleg ha valaki tud jobbat, ne tartsa magában :-)
-
JoinR
őstag
Sziasztok!
Lehetséges-e egy modem-->wifi-->wifi-->PC kapcsolat létrehozása?
Tehát a 2. wifi-s router nem kap vezetékes net hálózatot, hanem az 1. wifi-től kapja a netet, amit továbbít a PC felé UTP-n keresztül? Próbáltam utánaolvasgatni, de nem találtam megfelelő választ.
Ha jól olvastam, a 2. router egy "access point"-ként működne, amit nem támogat minden router, nekem egy TL-WR542G típusú router-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Motoros topic
- Politika
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Vadiúj SSD-k!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Watch 9 45mm LTE
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest