- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
sziasztok!
van egy kis problémám a routeremmel, ami egy TP-link wr741nd
a telefonom egy htc desire hd és az itthoni wifi kapcsolattal nem százas. azt csinálja hogy egyes letöltéséket nem enged (pl. most vettem egy app-ot és nem tudom letölteni) mikor elindulna a letöltés, bevillan az állapotjelző sáv egy pillanatra majd ezt írja: "A problem occured and the download colud not be completed succesfully. Do you want to restart the download?"
vagy pl. a htc.com honlapot nem nyitja meg a böngésző, ilyesmi.
nem tudom mi lehet mert nyilvános wifinél mindent simán lehet letölteni, ezért úgy gondolom a telefon nem rossz.
nincs vkinek ötlete, hogy mi lehet a gond? a router van rosszul beállítva vagy mi?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel