Aktív témák

• csizs

aktív tag

Sziasztok!
    Gondom: Van két wireless kártyám egy 22Mb-es és egy 54 Mb-es.Beszereztem egy körsugárzót(9dB körül), meg egy Yagi antennát(18dB). Megvettem a csatikat a kábellel 3m 3 rugós áron. vannak kis körsugárzók is. Na most még a körsugárzóval probálkozom, hogy összejöjjön a két gép mindkettőbe van utp-s kártya, amiből most direkt csak az egyik van a netre kötve a másikat kihuztam, de a driverja és a beállítások ott maradtak.Hogyan tudom elérni elöször a kis antennákkal a hálózatot (5m 2 fal, de látják egymást) vagyis a célom hogy belemenjek a másik vinyóba(csak az egyikre van feltelepítve a fájlmegosztás a másikon nincs) aztán hogy tudom majd azt megcsinálni, hogy kb 500 m-re, ahol már az egyik gép nem lesz netre bekötve megtudjam osztani, hogy azzal is lehessen netezni? Az antennák gyáriak (jó drágák 30 és 22 rógosak) a drivereket feltettem rácsatlakoztam a Sytesurvery-nél a másik gépre a connctel :)))))) a másikál is próbáltam de nem kell mindig mind a kettőnél csatlakozni ugye? Valami nagyon értelmes és részletes segítséget kérek. Ja körsugárzó nincs árnyékban a tetőtől kb 0.5m-rrel magasabban lóg a másiknál még a kábelben nem érzem az elktromosságot, ami szokott benne lenni. A kábelek nagyon jók 50ohm koax tdugó meg minden finomság. A rendszer win98 és Win ME (otthon 2000 lesz :))))) Na előre is köszi a válaszokat nagyon várom :)))))

Aktív témák