- Kompakt vízhűtés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- LED / LCD TV topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Konfig beárazása
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
guest
veterán
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Úgy tudom van az Xp-hez egy olyan segédprogi amely eltávolítja az XP adatküldő szolgáltatását. Honnan tudom megszerezni, van-e ilyen egyátalán? -
Spuds
tag
Koszi mindenkinek, sikerult.
-
Tema
csendes tag
Gondolom,ha jobb egergombbal raklikkelsz a taskbarra akkor elojon a menedzser es ha nem latsz cimkeket az ablak tetejen akkor klikkel egy duplat a bal egergombbal az ablakkeretre.
Ha valamit elallitottam es utana sehogy sem birtam rajonni,hogy mit csesztem el, akkor a system restore mindig segitett.☻ -
guest
veterán
nezd meg a ''felhasználói fiókok''-at
azon belul
''A felhasználok be- és kijelentkezési módjanak megvéltoztatása''
pipald ki mind a ket lehetoseget
es ha minden jo akkor mukodni fog ahogy szeretned
udv -
Spuds
tag
Valamit nagyon elnyomtam, es nemtudom mit.
Problema:
1- ctrl-alt-del -re nem a task manager jon be, hanem a win2000 es stilusu ablak(kikapcs lock stb.)
2-a task managerben csak a user ''oldal''(logoff, disconnect) jelenik meg fejlec nelkul, ugyhogy nem tudok atlepni pl. a halozat terheltseget mutato grafikonhoz, vagy a futo programok listajahoz
lecci, ha vki tudja hogy lehet allitani irja mar le, mer nincs kedvem ujrainstallalni emiatt :(
thnx
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest