Aktív témák
-
guest
veterán
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Úgy tudom van az Xp-hez egy olyan segédprogi amely eltávolítja az XP adatküldő szolgáltatását. Honnan tudom megszerezni, van-e ilyen egyátalán? -
Spuds
tag
Koszi mindenkinek, sikerult.
-
Tema
csendes tag
Gondolom,ha jobb egergombbal raklikkelsz a taskbarra akkor elojon a menedzser es ha nem latsz cimkeket az ablak tetejen akkor klikkel egy duplat a bal egergombbal az ablakkeretre.
Ha valamit elallitottam es utana sehogy sem birtam rajonni,hogy mit csesztem el, akkor a system restore mindig segitett.☻ -
guest
veterán
nezd meg a ''felhasználói fiókok''-at
azon belul
''A felhasználok be- és kijelentkezési módjanak megvéltoztatása''
pipald ki mind a ket lehetoseget
es ha minden jo akkor mukodni fog ahogy szeretned
udv -
Spuds
tag
Valamit nagyon elnyomtam, es nemtudom mit.
Problema:
1- ctrl-alt-del -re nem a task manager jon be, hanem a win2000 es stilusu ablak(kikapcs lock stb.)
2-a task managerben csak a user ''oldal''(logoff, disconnect) jelenik meg fejlec nelkul, ugyhogy nem tudok atlepni pl. a halozat terheltseget mutato grafikonhoz, vagy a futo programok listajahoz
lecci, ha vki tudja hogy lehet allitani irja mar le, mer nincs kedvem ujrainstallalni emiatt :(
thnx
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest