Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nekem az összes feltöltött file-m az oldalon Winrar EXE-ben és/vagy Winzippel van tömörítve. Az a gondom, hogy néhány user jelezte, hogy ha letöltenek egy file-t, kicsomagoláskor kiírja nekik hogy a file korrupt vagy crc hibás. Ilyenkor mindig azt javaslom, töltsék le újra, de nagyon sokan jeleznek hogy ha 100x töltik le akkor is korrupt illetve crc hibát ír ki!
Ha én letötlöm ugyanazt a file-t mint ők, nálam nincs baja, ki tudom csomagolni, és ugyanígy másik tudat ember is ki tudja csomagolni, ugyanakkor van egy jó pár ember akiknek folyamatosan ez a bajuk. Nem tudna esetleg valaki tanácsolni valamit, hogy mit tegyenek? én már próbáltam verziószám cseréléssel, cookie ürítéssel , de nem változott semmi. Ugyanakkor ha pl, én ugyanezt a zip-t illetve RAR EXE-t mondjuk msn messengeren küldöm el, akkor ki tudja csomagolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest