- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Monitor hiba topik
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
UP!
-
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nekem az összes feltöltött file-m az oldalon Winrar EXE-ben és/vagy Winzippel van tömörítve. Az a gondom, hogy néhány user jelezte, hogy ha letöltenek egy file-t, kicsomagoláskor kiírja nekik hogy a file korrupt vagy crc hibás. Ilyenkor mindig azt javaslom, töltsék le újra, de nagyon sokan jeleznek hogy ha 100x töltik le akkor is korrupt illetve crc hibát ír ki!
Ha én letötlöm ugyanazt a file-t mint ők, nálam nincs baja, ki tudom csomagolni, és ugyanígy másik tudat ember is ki tudja csomagolni, ugyanakkor van egy jó pár ember akiknek folyamatosan ez a bajuk. Nem tudna esetleg valaki tanácsolni valamit, hogy mit tegyenek? én már próbáltam verziószám cseréléssel, cookie ürítéssel , de nem változott semmi. Ugyanakkor ha pl, én ugyanezt a zip-t illetve RAR EXE-t mondjuk msn messengeren küldöm el, akkor ki tudja csomagolni
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motoros topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest